Фирма: Валмобил ООД
Адрес: София, кв. "Орландовци", ул. "Нешо Бончев" 26, ет. 4
Тeлефон: 02/936 69 37;02/936 77 47;факс:02/936 69 37;факс:02/936 77 47
Е-майл: office@valmobil.com
"ВАЛМОБИЛ" ООД е сравнително млада, но наложила се на пазара фирма с екип от добре подготвени специалисти в областта на търговията с мебели.
От 1999 г. фирмата изцяло посвещава усилията си в създаване на дистрибуторска мрежа, която към днешна дата наброява 200 търговски обекта на територията на България. Основните продукти от гамата на "Валмобил" ООД са мебелите на италианската фирма INDUSTRIE VALENTUNI S.P.A.

Нашите мебели:
Те представляват пълна гама от модули за офис обзавеждане и корпусна битова мебел. Изключителен интерес на пазара предизвикаха специализираните компютърни бюра.

Меламиновото покритие с незначително съдържание на свободни формалдехиди е одобрено от БДС и правят мебелите не само красиви с топлите си "дървесни" тонове, но и достъпни за масовия клиент. Продуктите са съобразени с изискванията за организация на съвременното работно място, променили и концепцията за съответните мебели. Заемането на долълнително място от компютрите и свързаните с тях аксесоари е решено от дизайнерите по начин, който предоставя удобство, функционалност и максимално използване на пространството.

Многобройните модели могат да задоволят индивидуалния вкус на отделните потребители. Разнообразието в размерите дава възможност да се използува рационално дадено помещение. Различните функции осигуряват цялостното обзавеждане на кабинет, група работни места, индивидуално работно място, както и на все по-налагащото се домашно компютърно работно място.

Предлаганите мебели за бита се отличават със своите меки форми и приятна цветова гама. Разнообразни са моделите на леглата, гардеробите, библиотеките и допълвашите обзавеждането мебели. Стандартните размери дават възможност да бъдат използвани не само за дома, но и за обзавеждане на хотели. Удобната опаковка, включваща монтажна схема с оригинална окомплектовка позволяват лесно монтиране и демонтиране.

Фирмата поддържа постоянна наличност от над 180 артикула на склад. Всички те са с 3 години гаранция.

Нашите клиенти:
Доказателство за сериозната работа са както 200 търговски обекта, които зареждаме, така и множество офиси обзаведени с наши мебели. В това число: Министерство на отбраната, Американски колеж, Посолство на Кралство Дания, Посолство на САЩ, Районен съд – Пазарджик, Второ РПУ – гр. София, Поща – гр. Шумен, Институт по съобщителна техника – гр. София, Министерство на транспорта, Министерство на земеделието и горите, Български имоти – АД, ЗК “ Доверие” – АД, “Пречиствателна станция-Кубратово”, Посолство на Република Корея, “Технолукс”, “Виникомерс” , “Радио Едно”, радио” Витоша”, “Global films”, “Щок медия”, “ ЦСКА-2001” и др.