ФИРМА
ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ
АДРЕС
ТЕЛЕФОНИ
Е-маил/уеб адрес


Изложби и панаири, туризъм, резервации.
София 1504 ул. Стара планина 41, ап. 1
02/943 40 10

Самолетни и автобусни билети, хотелски резервации в цял свят, автобуси и коли под наем.
София 1606 бул. Христо Ботев 37, партер
02/ 953 0266, 953 0239
0888/ 354 513