Жилищно-хотелски комплекс "Северна звезда "

Начало » Строителство » Недвижими имоти

Фирма

Предлага: ПОЛАРИС БИЛДИНГ ООД Телефон: 02/952 22 06; 0898 77 45 62
е-mail: office@polarisbuild...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Представяме Ви жилищно-хотелски комплекс "Северна звезда ". Той е разположен в южната част на обявения за най-модерен и уникален зимен курорт в България, гр.Банско.

"Северна звезда " се намира на по-малко от 100 метра от първа станция на кабинковия лифт, с прекрасен изглед към Рила, Пирин и Родопите.

Комплексът се охранява денонощно и е снабден с подземни гаражи, рецепция, център за отдих: кафе-бар, сауна, джакузи, ски гардероб, лекарски кабинет. За още по-голямо удобство асансьор свързва гаражния етаж с всеки етаж от сградата, а архитектурата е в традициония /типичен / за Банско стил.

Предлагаме за продажба многообразие от стаи, студиа с площ от 30 до 80 кв.м, както и самостоятелни подземни гаражи.

Апартаментите са в завършен луксозен вид, с външна топлоизолация, немска PVC-дограма, теракот, санитарен фаянс, ламиниран паркет, бойлер, конвекторно отопление и климатик и са пригодени за целогодишно ползване.

Апартаментите са обзаведени с кухненско обзавеждане, печка, холна гарнитура, холна маса, маса за хранене, телевизионен шкаф, спалня с две нощни шкафчета и гардероб.

Инвеститорът на сградата, срещу годишна такса, при желание на клиента, управлява и отдава под наем имота, поддържа охраната и хигиената в целия комплекс, както и на общите помещения.

Сградата е завършена и функционира.

Начин на плащане:
10% при подписване на предврителен договор.
50% до един месец след подписване на предврителен договор.
40% при нотариалното прехвърляне на собствността на апартамента, като купувачат може да си избере дата до една година, на която да плати тази последна воска.

Посетете сайт  banskopropertiesbg.com  Там ще видите карта с местоположението, снимки и чертежи, квадратури и цени и как ще изглежда сградата в завършен вид