Жилищно-хотелски комплекс “Polaris inn“

Начало » Строителство » Недвижими имоти

Фирма

Предлага: ПОЛАРИС БИЛДИНГ ООД Телефон: 02/952 22 06; 0898 77 45 62
е-mail: office@polarisbuild...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Представяме Ви луксозният жилищно-хотелски комплекс “Polaris inn“ в обявения за най-модерен и уникален зимен курорт в България, гр.Банско.

Той е с РЗП = 4851 кв.м, и ще бъде построен върху парцел с площ от 1919 кв.м

Сградата ще се охранява денонощно и ще бъде снабдена с асансьор, портиер-рецепция, СПА-център с открит и закрит басейн, фитнес зала, винарна-механа, казино, кафе-бар и ски-гардероб.

Предлагаме за продажба многообразие от студия, 1-, 2-, 3-стайни апартаменти, с площ от 45 до 127 кв.м, както и самостоятелни подземни гаражи.

Апартаментите са в завършен луксозен вид, с външна топлоизолация, немска PVC-дограма, теракот, санитарен фаянс, ламиниран паркет, бойлер, конвекторно отопление и са пригодени за целогодишно ползване.
Апартаментите са обзаведени с кухненско обзавеждане, печка, холна гарнитура, холна маса, маса за хранене, телевизионен шкаф, спалня с две нощни шкафчета и гардероб.

Инвеститорът на сградата, срещу годишна такса около 8 евро/кв.м. поддържа охраната и хигиената на общите части в целия комплекс и басейна. При желание от страна на клиента след завършване на сградата инвеститорът може да предложи договор с туроператорска компания за отдаване под наем на закупения имот.Годишната рента от наема възлиза приблизително на 5000 евро.

Завършване на строителството Май 2008 година.  
Инвеститор и Строител на комплекса е фирма “Поларис Билдинг” ООД

Посетете сайт banskopropertiesbg.com  Там ще видите карта с местоположението, снимки и чертежи,
квадратури и цени и как ще изглежда сградата в завършен вид