Фирма

Предлага: Топ Груп Плюс ООД Телефон: 02/961 15 03; 0899 19 20 53
е-mail: legrand@topgroupplu...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Ключове, контакти, розетки Vela

За декорацията на интериора е необходим особен усет

Представяме Ви възможността да откриете Vela, най- новата серия електроинсталационни продукти на Legrand – световен производител, който определя най- модерните тенденции в британските, френски, немски, италиански и американски стандарти. Vela съчетава италианския дизайн с френски финес и елегантност.

Серията електроинсталационни продукти Vela е достъпна в два модела с различен дизайн на рамката; общи за двата модела са механизмите и носещите рамки. Затова Вие може да изберете електроинсталационно оборудване, отговарящо на вкуса Ви и лесно за инсталиране.

Решили сте да придадете уникалност на интериора си с продукти от серията Vela , но още не сте избрали модела на рамката. Направете първата крачка и просто инсталирайте механизмите. Когато интериорът и стените бъдат завършени окончателно ще решите какво най-добре би подхождало:черни или бели лицеви панели и съответната рамка.

Серията Vela е не само лесна за инсталиране, но също така позволява по-голяма свобода на действие. Legrand е единствения производител, който предлага едномодулен механизъм, върху който може да се постави лицев панел за два или три модула.

Vela предоставя възможност за функции като автоматичен контрол на осветлението, телевизионни и сателитни розетки, мрежи и т. н. Тези възможности пестят време и предоставят новаторски технологии и функции.

Нека още веднъж подчертаем предимствата на серия Vela:

 • Лесен монтаж на общия механизъм и носещата рамка
 • Инсталираните механизми са напълно обезопасени и могат спокойно да се използват докато се избере дизайна на рамката и лицевия панел
 • Върху едномодулен механизъм може да се постави лицев панел за два или три модула

  Изделията от серия Vela се състоят от:
 • Конзола
 • Механизъм
 • Поддържаща рамка
 • Лицев панел
 • Лицева рамка


  От посочените таблици за избор може сами да сглобите необходимият Ви механизъм с исканите от Вас функции и цвят.


  Механизми и ценова листа: Excel file - 92 kB