Влагоустойчиви ключове и контакти URBANO IP44 и PLEXO 55

Начало » Електроника и Електротехника » Електроматериали

Фирма

Предлага: Топ Груп Плюс ООД Телефон: 02/961 15 03; 0899 19 20 53
е-mail: legrand@topgroupplu...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Влагоустойчиви ключове и контакти

URBANO IP44

Качеството на Legrand за всички проекти с IP 44
Urbano
предлага най-високо качество за всички проекти с IP 44. Създаден за да удовлетвори Вашите изисквания, той съчетава опита и ноу-хауто на Legrand. Устойчив на прах, влага и удар, Urbano осигурява лесна, трайна и безпроблемна инсталация и гарантира спокойствието Ви.
Спестете време при всички инсталации с IP 44
Истински съюзник на всички IP 44 инсталации, Urbano бе създаден в сътрудничество с опитни електроинсталатори с цел опростяване на IP 44 и оттам осъществяване на по-бърза инсталация във всяка ситуация. За всеки етап – от комплектоването до окабеляването и свързването, Urbano предлага решения, които съществено спестяват Вашето време.
Перфектна завършеност на вашите инсталации
Опростен, модерен и ергономичен, Urbano има изчистени линии без остри ръбове. Неговият дизайн осигурява хармонично интегриране във всички направления, с увеличено вътрешно пространство за по-лесното свързване на кабелите.
Серия, разработена да отговори на всички битови нужди
Urbano
е идеалното решение, когато за инсталацията се изисква индекс на защита IP 44. Вътре или навън, в гаражи, в градини или на тераси, устойчивият на удар корпус осигурява безпроблемна инсталация върху всякакви повърхности. Единичен или двоен шуко контакт, Urbano е идеалното решение за захранване на домашни уреди, особено в мокри помещения. С индекса си на защита от удар IK07, Urbano се препоръчва за употреба в гаражи и в зони с натоварен трафик.

PLEXO 55

За работа в по-тежки условия, например в промишлеността, Legrand предлага серията Plexo 55. С индекс на защита IP 55 получавате перфектното решение за нуждите на индустриалния и обслужващ сектор. Основните му характеристики са:
Модулност за най - използваните от Вас функции: изберете кутията, която Ви е необходима – единична или не, в сиво или бяло, с мембранни или кабелни уплътнения. В нея поставяте искания от Вас механизъм.
Един елемент за една функция: за да улесним избора Ви Legrand предлага серия от единични елементи за най-използваните функции под отделни каталожни номера.
Plexo 55 + Mosaic неограничени възможности:повече от 90 приложения са достъпни с използване на механизми Mosaic: откривате решение и на всяка нестандартна ситуация.Аксесоари и ценова листа: Word file - 36 kB