Почистване по домовете

Начало » Услуги » Професионално почистване

Фирма

Предлага: Нова Телефон: 02/862 54 24; 968 60 13; 0898 573 200
е-mail: novacompany@abv.bg
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Почистване по домовете

Вие търсите фирма за почистване в София? Независимо дали имате нужда от домашна помощница за ежеседмичното почистване на дома, хора за почистване на офиси за поддържане на Вашите търговски помещения или услуги за почистване на мокети, килими и тапицирани мебели, обадете се на Компания за услуги “НОВА”. Ние се занимаваме с почистващи услуги достатъчно дълго време за да разбираме нуждите на нашите клиенти. От поемането на Вашето обаждане от нашия търговски екип до приключването на задачата по почистване, ние работим усърдно за да осигурим ефективно, надеждно и честно обслужване. Опитайте с нас и спестете от качество.

Безценния опит, който сме натрупали през годините и нашите мотивирани служители допринасят за това постоянно нарастващия брой на удовлетворени клиенти да достигне хиляди.

Компания за услуги “НОВА” използва само биоразграждащи се препарати за почистване. Ние обработваме влакната и тъканите внимателно с нашето мощно оборудване, като следим всичката прах, петна и бактерии да бъдат напълно почистени.

Компания за услуги “НОВА” използва единствено безвредни за природата, биоразлагащи се професионални почистващи средства, които могат 100% безопасно да бъдат използвани във всеки дом. Нашите машини са толкова мощни, че вашите мокети и килими ще бъдат полу-сухи, чисти и свежи след по-малко от 3 часа от приключването на процеса по почистване.

Ние се стараем да не пестим усилия за да предоставим най-добрите услуги за почистване на мокети и килими на Вас – нашия клиент!

Нашите услуги за почистване по домовете се изпълняват от добре обучени и мотивирани служители. Те са важна част от екипа на Компания за услуги “НОВА”, чието главно мото е: СИГУРНОСТ, КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ.

За почистване на вашия дом се прави оферта от наш специалист, която е напълно безплатна за Вас.