Фирма

Предлага: Матраци Тед Телефон: 032 / 69 50 91, 68 62 02, 68 62 03
е-mail: office@ted.bg
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Матрак "Roll-packed TED"

 • Структура и материали:

  1. Висококачествена дамаска тип „Жакард”.
  2. Високотехнологичен материал „Стратекс” (антиалергичен).
  3. Термосвързани полиестерни влакна.
  4. Спунбонд.
  5. Термосвързани еко влакна.
  6. Висококачествен пружинен пакет тип „pocketed spring unit”.

  Зимна страна: 100% вълна.
  Лятна страна: 100% памук.

 • Информация за продукта:


 • Най-съвременната технология в света в производството и пакетирането на матраци. Едва в последните няколко години лидерите при производителите на машини за матраци предложиха уникална технология, която за пръв път направи възможно невъзможното: пакетиране по най-удобния за пренасяне начин на действително висококачествени пружинни матраци. Тази технология позволява да бъдат пакетирани на руло матраци с пружинни пакети с високи качествени показатели, а не само дунапренови матраци, както единствено бе възможно до скоро.
  Това дава възможност на потребителя да избере матрак от класа, матрак с гаранция за здравина и дълъг живот и същевременно да ползва предимствата на удобната за носене и транспортиране опаковка на руло.
  Сега тази технология с всичките й предимства за клиента е сензация в цяла Европа, в целия свят. Ето защо, ние положихме усилия да я предложим и на вас – нашите клиенти в България – първи и единствени с грижа за вашето удобство. Насладете се на вашия качествен пружинен матрак в удобна опаковка!

  Пакетиран на руло пружинен матрак
  Пакетираният на руло матрак ТЕД - ROLL-PACKED TED - е изключително удобен за носене. При него не са необходими двама души, за да го пренесат от магазина до автомобила, или от автомобила до дома. Единичният матрак на ролка може да бъде носен без големи усилия дори и от крехка и фина дама.

  Удобен и практичен при транспортиране
  ROLL-PACKED TED е много удобен и практичен при транспортиране. Два единични ROLL-PACKED TED матрака могат да бъдат събрани дори в багажника на малък автомобил.

  Разопакова се лесно
  ROLL-PACKED TED матракът се разопакова лесно. Необходима Ви е само ножица. Важно е да се има предвид, че матракът се развива бързо и за това е добре разопаковането да се извърши в следната последователност: първо, подгответе достатъчно пространство (легло или под) където матракът да може да заеме пълния си размер.

  Развийте и изпуснете вакуума
  Отрежете по дължина най-горния двоен слой найлон пред слепващата лента. След това, като придържате матрака, постепенно го развийте. Сега отрежете двойната найлонова обвивка успоредно на слепващата лента по дължина от вътрешната страна, така че да „отворите” опаковката.

  Бързо заема първоначалната си форма
  След отстраняване на найлоновата опаковка, матракът за секунди заема първоначалната си форма. Гънките на лицевия плат се изпъват в рамките на 8 до 24 часа, но това не пречи той да бъде използван веднага. Сега е време да го поставите на вашето легло и да се наслаждавате на спокоен сън и ползотворна почивка!


 • Цени:

  82 x 190 см. - 176 лв.
  114 x 190 см. - 229 лв.
  144 x 190 см. - 288 лв.
  164 x 190 см. - 344 лв.

 • Телефони за контакти:
  Пловдив
  - 032 / 69 50 91, 68 62 02, 68 62 03; факс: 032 / 62 08 26
  София - 02 / 936 10 10, 971 38 06
  e-mail: office@ted.bg