Хотел "Фрегата"

Хотелът разполага с 120 просторни стаи и 10 луксозни апартамента. Всички стаи са елегантно обзаведени и предлагат телефон, сателитна телевизия, мини-бар, повечето са с вана, самостоятелен балкон, както и всички останали удобства, които очаквате от един 3-звезден хотел. Луксозните апартаменти са предпочитани заради топлината и уюта на действащата централна климатизация в класически стил.

Двойна стая:
Стая с две легла, луксозен интериор. Елегантно обзаведени стаи с разделени легла или с легло тип-спалня. Предлагат телефон, сателитна телевизия, мини-бар, повечето са с вана и самостоятелен балкон, както и всички останали удобства, които очаквате от един 3-звезден хотел. Цените включват закуска и басейн.

Апартамент:
Апартаментът Ви предлага лукс, уют и прекрасна атмосфера. Хотел “Фрегата” разполага с 10 луксозни апартамента. Луксозните апартаменти са предпочитани заради топлината и уюта. Всички апартаменти са с отделна спалня. Диванът в хола се разтяг и може да подслони 2 деца или 1 възрастен. Цените включват закуска и басейн.