Анхор Колекция - новото издание за ценители

Начало » Книги и полиграфия » Списания

Фирма

Предлага: Коутс България ЕООД Телефон: 02/ 976 77 49, 976 77 72
е-mail: marketingbg@coats.c...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Анхор Колекция - новото издание за ценители

Излезе от печат брой 1 за 2007 година на списание “Анхор Колекция”.
Анхор Колекция е специализирано издание за ръкоделие на фирма Коутс България ЕООД. Амбицията на изданието е да предлага авторски разработки на гоблени с мулине Анхор и атрактивни дизайни за плетиво.
Анхор Колекция се предлага в магазините за ръкоделие в цялата страна. Можете да го намерите и при някои разпространители на периодичен печат.
Новият брой на Анхор Колекция съдържа над 20 дизайна за бродерия и плетиво на една и две куки. Всеки дизайн е представен със снимка, схема и указания за изпълнение.


Анхор Колекция модели предлага гоблени, съобразени с търсенето на потребителите – цветя, пейзажи, религиозни сюжети и др. Всек брой съдържа снимки и информация за гоблените, указания за бродиране и приложение с пълни схеми. Всички модели в списанията са разработени с мулине Анхор, което притежава най-богатата цветова гама и е символ за качество в целия свят.

Цената на изданието е 1.20 лв. с ДДС. Ще го намерите в специализираните магазини за бродерия в цялата страна. Ако не успеете да намерите "Анхор Колекция" във Вашия град, можете да го поръчате директно от нас на телефони 02/ 976 77 49 и 02/ 976 77 72 или на e-mail: marketingbg@coats.com

Повече информация за списанието можете да намерите в Интернет на адрес: www.coats.bg.