Фирма

Предлага: High Care Bulgaria Телефон: 02/981 27 48; 980 56 22
е-mail: a.kolev@high-care.b...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Caviar&Retinol

Малки жестове, нов живот
Първа фаза

N.B. 4-5 дни преди терапията, ако е необходимо, направете основно почистване на кожата (парна баня, премахване на комедони)
А. Почистете лицето, шията и деколтето с подходящи мляко и тоник.
CAVIAR& RETINOL
PRE SERUM FLUID
Хайвер и ретинол - серум. Тази комбинация от ензими подпомага абсорбирането на активните съставки и увеличава козметичното въздействие. Оставете флуида (3-7) минути според типа кожа.
В. С четка нанесете съдържанието на ампулата PRE SERUM FLUID на лицето, шията и деколтето. Преди това покрийте очите с навлажнени памучни тампони с вода.
С. Изплакнете лицето с памучни тампони навлажнени с вода и след това попийте с хартиена салфетка. Приложете масаж.
CAVIAR& RETINOL
CONCENTRATE BIPHASIC SERUM
Хайвер и ретинол двуфазен серум. Тази ампула съдържа две фази - маслена - чист ретинол, витамин Е и масло от Quinoa, докато гелната фаза съдържа екстракт от Хайвер. Комбинираното дейстствие на тези две субстанции осигурява на кожата по козметичен път ревитализиращ, регенериращ и противобръчков ефект.
D. Преди употреба разклатете енергично ампулата докато двете субстанции се смесят. Нанесете серума на лицето, шията и деколтето с масажни движения докато попие. Наблегнете на местата с бръчки.
Енергията на масажа
Втора фаза

CAVIAR& RETINOL
MAKROCAPS
MASK CREAM
Хайвер и Ретинол крем - маска с макрокапсули. Една богата и ефективна формула на активни съставки: Макрокапсули от водорасли, екстракт от хайвер, ретинол комплекс и екстракт от средиземноморски бор капсулиран в наносфери; МАТRIXYL (МАТРИКСИЛ) - биотехнологичен пептид със забележителни стимулиращи и антибръчкови свойства.
E.Нанесете около 25 мл. MACROCAPS MASK CREAM и масажирайте докато капсулите, съдържащи хайвер, се разтворят напълно в кожата. Оставете 10 минути, изплакнете с вода, тонизирайте с тоник и попийте с хартиена салфетка.
CAVIAR& RETINOL CONCENTRATE SILK GEL
Концентриран копринен гел. Този гел съдържа Хилуранова киселина, Серицин, слънцезащитни филтри и е подходящ за много чувствителна кожа. Резултатът е блестяща, копринена младежка кожа.
F. В края на терапията нанесете от гела върху лицето, шията и деколтето. Масажирайте докато попие. Приложете точков масаж.
Решения за индивидуална красота
Целеви клиенти

За всеки тип кожа, дори за свръхчувствителна. За зряла, изморена, атонична кожа. За кожи изложени на лоши климатични условия, стрес, рязко отслабване.
Козметични резултати
Заличава белезите на стареене. Видимо намалява бръчките. Подхранва и регенерира кожната тъкан и подобрява функциите й. Подобрява плътността на кожата, еластичността й. Прави кожата копринено гладка.
Честота на приложение
Пет седмични терапии (една на седмица). Този цикъл може да се повтори още веднъж в годината. Ако кожата е с много бръчки, терапиите могат да се увеличат (две на седмица). Един път на месец, като поддържаща терапия за всички типове кожа.
Време на приложение
Всеки сезон. Преди официални събития за перфектна визия.
Възможни реакции
По време на приложението на серумите клиентът може да почувства сърбеж, затопляне, но те след това изчезват.
Какво да избягваме по време на терапията?
Избягвайте всички ексфолиращи продукти като D.F.P Mask, Basic Mild Scrub, Exfoliant Mask и Есенцилни масла.
Активни съставки:
Екстракт от хайвер -
Той е студено пресован и съдържа следните активни съставки:
Основни аминокиселини: Aspartic Acid и Glumatic Acid, Methionine, Lysine, Arginin и Histidine. Химични елементи: Кобалт, Мед, Флуорин, Йодин, Желязо, Магнезий, Манган, Фосфор, Силикон и Цинк. Витамини: А,Е, В1,В2,В6. Всички тези съставки са натурални и добре балансирани.
QUINOA OIL - Растително масло богато на витамини, протеини, сапонини и мастни киселини, които имат доказано подхранващо и овлажняващо действие.
Смес от ензими. Имат биотехнологичен произход и подготвят кожата да поеме активните съставки пълноценно.
Серицин и хилуранова киселина - Изглаждат, овлажняват и защитават кожата.
Макро капсули - Капсули от водорасли, в които се съдържа чист екстракт от хайвер, който се абсорбира от кожата по време на масаж.
Ретинол - Ретинол Ацетат или Витамин А се бори с остаряването на кожата, активира обновяването на епидермиса, ускорява клетъчната динамика, реструктурира дълбоките слоеве. Този витамин няма нищо общо с този предписван от лекарите - Витамин А (Retinoic Acid). Ретинол Ацетат е активна съставка за външно приложение и е козметичен продукт, който видимо намалява бръчките.
Ретинол комплекс и екстракт от средиземноморски бор - Тези вещества са капсулирани в малки наносфери, които се освобождават постепенно в кожата и й въздействат.
MATRIXYL Матркксил - Малък биотехнологичен пептид, който стимулира фибропластите и производството на Колаген и Глюкозамин гликан. Тестван е in vitro, ex vivo и in vivo. Има забележителен ефект срещу стареенето.
Харалтеростика на терапията
Сега е  време да “напомпате” Вашата кожа

Козметичната терапия “Хайвер и Ретинол”, съдържа ценни съставки с комплексен козметичен ефект. Те подобряват структурата на кожата, еластичността, тонуса и забавят стареенето. Подобряват биологичната й функция.
Продукти домашма грижа
CAVIAR & RETINOL CONCENTRATE GEL
Концентриран гел с хайвер и ретинол. Регенериращ. Антибръчков. Перлен, мек крем, който се абсорбира бързо. Оставя копринен гланц на кожата и младежко изражение.
CAVIAR& RETINOL CREAM
Крем с хайвер и ретинол.  Регенериращ. Антибръчков. Тази мека и прозрачна емулсия, обогатена с ценни съставки продължава действието на гела. Той има трифазна формула, която разпределя веществата равномерно в кожата.  Използването на гела и крема трябва да бъде по - дълго време (30 - 40 дни ), за да се получи козметичния ефект - хидратация, еластичност, забавяне на процеса на стареене. Нанасяйте гела и крема сутрин и вечер след почистване на лицето, шията и деколтето.  Поради високата концентрация на активни вещества избягвайте нанасянето на крема и гела около очния контур.