Фирма

Предлага: Оксиния Телефон: 02/9744471
е-mail: oksinia@abv.bg
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Детска джунгла

25.05 – 14.09.2007
ваканционен лагер в града


И В ГРАДА ИМА ДЖУНГЛА!!!
Чували ли сте за джунгла в града? Ами, детска джунгла? Има я, и е в пълният си разгар. За пореден път Учебно-Занимателен Център “Оксиния” отваря широко входа към Детската лятна Джунгла. Какво ли е това? На прост език – детски лагер в града, но той не е обикновен. Тук се събират хлапета от цяла София на възраст от 3 до 14 години и просто джунглясват. Разбира се, всеки член бива запознат предварително с Великите Закони на Джунглата, съставени от самите деца. Всеки ден аборигените на джунглата разиграват Тема на Деня, а те са толкова много: света около нас, пътешествия, открития, животните и растенията, нашата вселена, нашето тяло, семейството, домашните любимци, защо вали, защо спим, какъв съм аз и още много игри, викторини, състезания, конкурси. Нашите обитатели на джунглата говорят на различни езици, затова всяко дете си избира на какъв език ще говори всяка сутрин: английски, немски, френски, испански, руски, италиански – това е часът по чужд език, който изобщо не прилича на училищен час. В клубовете по интереси се развиват скритите таланти на младите аборигени. За тези, които не могат да отскочат до Европа и да усъвършенстват чуждия език, могат да му се насладят и да го подобрят в езиковия лагер: всеки ден по 3 учебни часа плюс останалите забавления на джунглата.

А дойде ли петък идва денят на великите джунгълски приключения – цял ден извън града: пикник, посещения на околните манастири, басейни, забележителности на голямия град. В края на всеки месец се провежда най-вълнуващият конкурс – МИС И МИСТЪР ДЖУНГЛА.

Това всичко е напълно възможно и достъпно. Пакетната цена за един месец е 190лв.,отделно се заплаща вкусната храна, само за 3 лева на ден, а бързият джунгломобил, ще достави хлапето ви от врата до врата. Периодът на пребиваването на детето си избирате вие.

Мама и тати могат да бъдат спокойни за своите съкровища защото нашата разноезична джунгла предоставя всички условия за веселото, приятно и познавателно изкарване на горещото лято.


ОКСИНИЯ – УЧЕБНО-ЗАНИМАТЕЛЕН ЦЕНТЪР


ж.к. Младост-3, бл.324-A, ет.1
тел: 02 8762221

ж.к. Младост-1, бл.24, офисs 5, 6
тел: 02 / 9744471

e-mail: oksinia@abv.bg
oksinia_school@abv.bg

www.oksinia-bg.com