Фирма

Предлага: Фоник ЕООД Телефон: 064 / 802 431
е-mail: fonik@dir.bg
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Омекотители ESM 42

Нашия двуколонен ESM 42 модел е идеален за домакинства с по - голяма консумация на вода, както и за пекарни, фризьорски салони, салони за красота. Големият капацитет на резервоара със сол (90 до 113 кг.) им позволява по - продължителна работа като номиналния дебит на съоражението е 2100 л. на час.

Предимствата на меката вода:
Изчистени от калциевите примеси Вашите дрехи са меки и чисти до основния цвят. Цветът е защитен и платът се износва по - бавно. Душът и чешмата пускат по - голямо количество вода, ваните и басейните могат да се почистват без жулене - това е тайната на водата. Мека и чиста кожа, податлива, блестяща коса, меката вода е извор на благополучие, което се римува със здраве.

Принцип на действие на омекотителните системи за еднофамилни къщи, жилища и малки бизнес обекти:
Съоръжението се монтира на захранващия водопровод. Постъпващата в обекта вода, преминава през омекотителя, като в него /върху йонно-обменната смола/ се задържат карбонатите/варовика/. След запълване капацитета на насищане, съоръжението се самопречиства /регенерира/, като консуматив е таблетирана сол за омекотители или чиста морска сол.

По време на регенерация “варовика”, реагирал със солевия разствор се изхвърля в канала и в жилището /обекта/ постъпва само омекотена вода! Всички тези процеси се извършват автоматично, командвани от електронната система, вградена в съоръжението. Ролята на собственика е да добави един или два пъти месечно морска сол в резервоара.

Подходящият модел омекотител за всеки клиент се подбира и препоръчва от специалистите на фирмата доставчик, на база следните параметри: количество необходима вода за единица време и анализ на водата-твърдост и наличие на желязо!