Фирма

Предлага: Рефан ООД Телефон: 032 / 90 47 60
е-mail: refan@refan.net
ВИЖ Пълната информация за фирмата

КОМПЛЕКСНА ГРИЖА ЗА КРАКАТА
За да допълни своята линия за грижа за краката, фирма Рефан предлага на своите клиенти Релаксиращ крем и Релаксиращ гел за крака с натурално лавандулово масло.
Лавандуловото масло е изключително благотворно за грижа за краката, особено при уморени и подути крака след продължително ходене или стоене на едно място. Възвръща тонуса, неутрализира умората. Действа омекотяващо, антисептично и регенериращо кожата.

ГЕЛ ЗА КРАКА - РЕЛАКСИРАЩ
Релаксиращият гел е подходящ за натежали и уморени крака. Съдържа чисто натурално етерично лавандулово масло, с доказано успокоително и възстановяващо действие. Действието на лавандуловото масло се подсилва от специалната комбинация от растителни екстракти от див кестен, ружа и лавандула, за по-добро кръвообращение и укрепване на капилярите. Към гела е добавен и алантоин, подпомагащ хидратацията и действащ противовъзпалително, и ментол, допълващ освежаващия ефект. Употребата на гела ще донесе усещане за лекота и комфорт, допълнено от една мека и нежна кожа. Гелът подсушава краката и не оставя мазен филм върху кожата.
Употреба: с леки движения нанесете гела върху уморените крака. Масажирайте с кръгообразни движения, след което останете в покой до пълното му попиване.
Продуктът е клинично изпитани, с доказан козметичен ефект.
туба, 150мл.

Крем за крака - Релаксиращ
Кремът за крака съдържа чисто натурално етерично лавандулово масло, с доказан противовъзпалителен и релаксиращ ефект. Ревитализиращото и стимулиращото действие на натуралното лавандулово масло е допълнено от омекотяващите и епителизиращи свойства на екстракта от ружа. Към състава е включен и екстракт от див кестен, който повишава капилярната устойчивост и подпомага задържането на влагата в кожата. Кремът съдържа и алантоин, с хидратиращо и противовъзпалително действие. Формулата на крема е специално подбрана да омекоти, хидратира и регенерира кожата на краката. Това го прави особено подходящ за суха и склонна към загрубяване кожа.
Употреба: нанесете крема върху измитите и подсушени крака и масажирайте до пълното му попиване. Останете в покой за около 5 мин.
Продуктът е клинично изпитани, с доказан козметичен ефект.
туба, 75мл.

Сапун за крака
За нежна грижа - с омекотяващо и успокояващо действие. С натурална гъба за ексфолиращ ефект, съчетан с лавандулово масло за успокояване на уморени крака.
50 гр.