Фирма

Предлага: Рефан ООД Телефон: 032 / 90 47 60
е-mail: refan@refan.net
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Серия шампоани за коса "Fresh Dew"

За да е здрава и красива през всеки сезон, косата се нуждае от грижи, сходни с тези на кожата - почистване, тонизиране и поддържане. Новата серия шампоани на фирма "РЕФАН" - "Fresh Dew" почистват нежно и ефективно косата, без да я изсушават, придавайки й жизненост и блясък. Комбинацията от екзотични аромати и натурални растителни екстракти от лавандула, хвойна, бял равнец, зелен чай и пшеничен зародиш действа освежаващо и антистресово.

Релаксиращ шампоан "Fresh Dew" с лавандула
Релаксираща формула с омайващ цветисто свеж, мускусов аромат. Съдържа натурален растителен екстракт от лавандула с бактерицидно и успокояващо действие. Почиства нежно косата, оставяйки я мека и блестяща.

Стимулиращ шампоан "Fresh Dew" с бял равнец
Специално разработена формула, с меко почистващо действие, доставяща истинско удоволствие със свежия си екзотичен аромат на карибски лимон. Стимулиращият екстракт от бял равнец заздравява и подобрява еластичността на косата, придавайки и мекота и блясък. Има противовъзпалителен ефект и успокоява раздразненията върху кожата на скалпа.

Тонизиращ шампоан "Fresh Dew" със зелен чай
Тонизираща формула с ободряващ цитрусов аромат, носещ прилив на енергия и сили. Съдържа натурален растителен екстракт от зелен чай, богат на естествени антиоксиданти с укрепващо, защитно и заздравяващо действие. Почиства нежно косата, оставяйки я мека и блестяща.

Енергизиращ шампоан "Fresh Dew" с пшеничен зародиш
Енергизираща формула с меко почистващо действие и приятен цветисто - розов аромат. Богатият на витамини и аминокиселини екстракт от пшеничен зародиш подхранва и овлажнява косата, като я оставя мека, блестяща и здрава.

Освежаващ шампоан "Fresh Dew" с хвойна
Специално разработена формула с нежно почистващо действие. Класическият средиземноморски аромат, с ноти на бор, папрат и цитрусови плодове дарява с приятното усещане за комфорт и свежест. Съдържа натурален растителен екстракт от хвойна с бактерицидно и тонизиращо действие. Придава мекота и блясък на косата.

Флакон 240 мл.