Фирма

Предлага: Рефан ООД Телефон: 032 / 90 47 60
е-mail: refan@refan.net
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Антицелулитна Серия “Самочувствие” – от Рефан!

В съвременния свят на култ към младостта и здравото тяло е някак неприлично да нямаш самочувствие, желание за усъвършенстване и енергия да се противопоставиш на стреса и годините. Целулитът е едно от явленията в нашия модерен начин на живот, срещу което ни се налага упорито да се борим. Лабораториите на Refan създадоха серия от продукти за всяка жена , която иска да предприеме действия срещу 3-те основни признака на целулита - отпуснатост, дехидратация и т.нар. "портокалова кожа". Изучавайки биологичния ритъм на човешкия организъм, и в частност на мастните клетки, създадохме концепция за третиране на целулита, която се базира на времетерапията - т.е . за да се постигне максимален ефект е необходимо да се прилага в най-подходящия момент от денонощието.


Антицелулитният сапун е нашето нестандартно предложение за решаването на Вашия проблем с целулита и комплексите в хората които той предизвиква. Розмариновото и хвойновото масло, съдържащи се в нашия сапун, са с доказано антицелулитно действие. Те стимулират жизнените процеси в мастните клетки, улесняват ги да се избавят от излишната вода, нормализират кръвообращението и метаболизма на хранителните вещества и минерали, като същевременно спомагат за изхвърлянето на токсините, събрали се вътре в тях. Розмаринът е от класическите средства за стимулиране на тялото и ума при състояние на преумора, а хвойновото масло прочиства, стяга и подобрява обмяната на веществата в кожата, както и оказва особено благотворно действие при кожни възпаления. И двете масла имат мощно антибактериално действие. Вградената вътре в сапуна натурална гъба спомага за по-лесното и в дълбочина масажиране. Отстранява мъртвите клетки, стимулира кръвообращението и подготвя кожата за антицелулитната терапия. Ето защо този сапун, действително трябва не само да се види, но и да се почувства.
Начин на употреба: След намокряне на сапуна с вода, масажирайте с кръгообразни движения, съпроводени с лек натиск, проблемните зони в продължение поне на една минута.


СУТРИН - Използвайте антицелулитния гел Refan за ефективно третиране на целулита. Неговите основни активни съставки:

 • африканският екстракт Kinkiliba и американският екстракт Licorice, както и водораслото Algae от Далечния Изток ще стимулират процеса на разграждане на мазнините, като избавят кожата от т.нар "портокалова кожа"- нарушен релеф.;
 • екстрактите от Бръшлян и Див кестен ще помогнат за премахване на подутия и повехнал вид на кожата;
 • oрганичните киселини Treonine и Succin, вложени като активни добавки в гела няма да допуснат повторно натрупване на мастни клетки.


  ВЕЧЕР - Тялото се нуждае от по-малко енергия, но обмяната на веществата е засилена - от излишните захари се натрупват мазнини.
  Нанасяйте крема за интензивно антицелулитно въздействие Refan преди лягане и тогава загадъчните свойства на кофеина, съдържащ се в голяма доза в крема, ще работят за Вас през цялата нощ, отстранявайки мазнините от техните депа. Процесът се подпомага от екстрактите от градински чай и Глог, които засилват периферното кръвообращение и редуцират водата, задържана в клетките.
  Маслото от Авокадо, прави кожата стегната и еластична, като я предпазва от стареене. Модифицираното нишесте и придава съвършен вид - кадифено мека и гладка.

  Антицелулитното действие на крема и гела е подсилено от натуралните етерични масла от Розмарин и Хвойна, които стимулират обмяната на веществата в мастните клетки, като ги улесняват да се избавят от излишната вода и в същото време въздействат на ментално ниво чрез неповторимия си природен аромат - ободряващо свеж и стимулиращ.
  Резултатът не закъснява - естетичен вид на кожата - по-еластична, гладка и стегната, по-фин силуети несъмнено по добро самочувствие.
  Антицелулитните продукти на Refan ще намерите само в специализираните магазини на фирмата.


  Антицелулитната серия “САМОЧУВСТВИЕ” от РЕФАН – е отличена със златен медал на Международния Пловдивски панаир – 05.2004.