Кухни по италиански модел

Фирмата Ви предлага индивидуално решение за Вашата кухня, съобразено с големината на помещението, разположинието на ВиК инсталацията, комина и всички изисквания, които имате. Предлагаме Ви богата гама материали за изработката на кухненските врати: масив, МДФ, постформинг ламинат, ПДЧ - кантирани с ПВЦ кант, най - съвременен обков, механизми и аксесоари, както и всички видове и марки уреди за вграждане, познати на българския пазар. Помислили сме и за хората с ограничени финансови възможности, предлагайки им новата линия секционни кухненски шкафове /СКШ/, които позволяват набавянето им поетапно на изключително атрактивни цени.

Всички свободно стоящи и уреди за вграждане са на престижни европвйски марки: Ariston, Siltal, LG и Gorenje.

Материалите, с които работи фирмата ни и на базата на които се правят изчисленията при оферирането в количествено - стойностната сметка са:
Всички корпуси, вратички и лицеви табли се изработват от меламинови ПДЧ на водещите производители от Унгария, Австрия и Гърция - Interspan, Egger и Shelman с дебелина от 18 мм. до 25 мм.

Всички външни /видими/ ръбове на мебелите се кантират машинно с PVC кант с дебелина 2 мм., а вътрешно - корпусните /невидими/ - с дебелина 0.45 мм. Кантовете, които използваме са на белгийската фирма Stillemans и на австрийската - Rehau.

Обковът, който влагаме в производството си е: панти - Blum /Австрия/, водачи за чекмеджета и механизми - Haffele /Германия/, дръжки Siro /Австрия/.

Високо качество на материалите, които влагаме в изделията си, добре обучения и високо квалифициран личен състав, както и съвременните и високопроизводителни машини, с които работим дава основание на фирмата ни да поеме дългосрочна гаранция /двадесет и четири месеца/ за мебелите, които произвежда и къси срокове за изпълнението на поръчките.