Adobe Photoshop - Официален курс

Книгата обхваща основните функции на Adobe Photoshop и множество съвети и техники, които ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Photoshop. Можете да проследите книгата от началото до края й или да преминете само тези уроци които Ви интересуват. От какво се нуждаете за да използвате тази книга?
Необходимо е да разполагате със самата програма Adobe Photoshop 6.0 за Windows или MAC OS (Тази програма е включена в комплекта на книгата).

Classroom in a book - световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. С1аззгоот т а ВооК предлага това, Което не може да предложи друга Книга или програма за обучение - официален учебен kурс от Adobe Systems Ins, разработен от експертите на Adobe и изпробван в собствените учебни зали и лаборатории на Adobe.

Adobe Photoshop - Официален учебен курс
съдържа седемнадесет урока. Книгата обхваща основните функции на Adobe Photoshop и множество съвети и техники, Които ще ви помогнат бързо да се превърнете в професионален потребител на Photoshop. Можете да проследите kнигата от началото до края или да преминете само тези уроци, kоито ви интересуват.

От какво се нуждаете, за да използвате тази книга
Необходимо е да разполагате със самата програма Adobe Photoshop 6.0 за Windows или Мас OS. (Тази програма е включена в Комплекта на Книгата.)

Забележка: Classroom in а Вооk не замества документацията, техническата поддръжка, актуализациите или Които и да са други предимства, Които получавате Като регистриран собственик на програмата Adobe Photoshop.
Включва СD -ROM с пробна версия на Adobe Photoshop 6.0 и файловете на уроците.
505 стр.

2001 г. / ISBN: 954-685-171-x


СЪДЪРЖАНИЕ


Въведение
Урок 1 - Запознаване с работната област
Урок 2 - Работа със селекции
Урок 3 - Основи на слоевете
Урок 4 - Рисуване и редактиране
Урок 5 - Маски и канали
Урок 6 - Фоторетуширане
Урок 7 - Основни техники Pen с инструмента
Урок 8 - Векторни фигури и пътечки за изрязване
Урок 9 - Усъвършенствани техники за слоеве
Урок 10 - Създаване на специални ефекти
Урок 11 - Настройка на монитора за управление на цветовете
Урок 12 - Създаване и печат на неизменни цветове
Урок 13 - Подготвяне на изображение за двуцветен печат
Урок 14 - Оптимииране на изображения за Web
Урок 15 - Създаване на Web изображения с изрески и Rollover бутони
Урок 16 - Разработване на Web страници с няколко програми на Adobe
Урок 17 - Създаване на анимирани изображения за Web