Фирма

Предлага: Хидросистеми Телефон: 02/967 30 60; 088 8 301 167; 088 8 983 636
е-mail: hydrosystems@mobiko...
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Хидро и Аеро масаж

1. Хидромасаж /whirlpool/
При хидромасажа водата, примесена с въздух, преминава през джетовете, разположени във ваната. Така тя достига до епидермиса и стимулира кръвообращението. Джетовете са точките, които на практика осъществяват масажната функция, възможно е ръчно да се насочват или затворят. Hydrosystems предлага над 7 различни варианта на разположение на джетовете в зависимост от желания масажен ефект. Хидромасажът е хармония между здраве и красота.

2. Аеромасаж
Въздухът е основен компонент на аеромасажната система. Той преминава през джетовете, разположени по дъното на ваната, посредством въздушна турбина. Този нежен масаж ви отпуска и в същото време се грижи за чувствителната ви кожа и деликатните и капиляри. Уникалната въздушна турбина, която Hydrosystems предлага, вкарва топъл въздух във ваната като допълнение към масажните функции. Тя поддържа оптимална температура на водата по време на целия масажен сеанс.

3. Хидро - Aеро масаж
Комбинацията между двата масажа осигурява едновременно: енергия и грижа за мускулите и в същото време нежно третиране за добро кръвообращение. Освободени от ежедневното напрежение и усетили тялото си тонизирано, ще се почувствате на върха.