Липоразтворима кола маска - PROFESSIONAL CЕRE

Начало » Парфюмерия и козметика

Фирма

Предлага: Infinit Sun Телефон: 02/ 962 04 32
е-mail: infinit_sun@market....
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Липоразтворима кола маска - PROFESSIONAL CЕRE

Липоразтворимата или така наречената студена кола маска се употребява с ленти от нетъкан текстил /Т.N.T/. Нанася се предварително леко затоплена /до телесна температура/ върху повърхността, която ще бъде третирана в посока на растежа на косъма. Слоят трябва да е съвсем тънък, след което върху него се лепи лента от нетъкан текстил, която се издърпва рязко в посока обратна на растежа на косъма. Когато се нанася върху кожата, продуктът не запазва топлината си, което прави по - леко поносима манипулацията.

 • Електронен нагревател за кола маска.
 • Шпатула от неръждаема стомана.
 • Липоразтворимата кола маска.
 • Лента от нетъкан текстил.

  Липоразтворимата кола маска е в следните разновидности: мед, хлорофил, азулен и титаний. Първите три се различават по аромата си.

  Титаниевата кола маска, за разлика от споменатите по - горе, има нужда от по - висока температура за затопляне, за да може да се разтвори добре, тъй като има прибавка на титаниев диоксид, който е прахообразен минерал, /използван и в производството на паста за зъби/ и е по - тежък, което не позволява лесно нанасяне ако не е добре затоплен. Липоразтворимата титаниева кола маска се употребява най - вече през топлите месеци и в добре затоплени помещения.

  Топлата кола маска може да се използва многократно върху повече клиенти, докато липоразтворимата е за индивидуално ползване. Професионалните козметици ползват и двата вида кола маска по предпочитание на клиента.

  На пазара конкуренцията предлага и хидроразтворима кола маска – тоест разтворима във вода. Не е добра, защото част от водата се изпарява и става по - трудно нанасянето, освен това, при остър и дебел косъм е невъзможна добра депилация.