Фирма

Предлага: НетБГ Комуникации ООД Телефон: 02 / 962 43 52; 962 53 93
е-mail: office@netbg.com
ВИЖ Пълната информация за фирмата

SuSELinux 8.2 Professional

Най - доброто LINUX решение за вашия компютър с над 2500 потребителски програми. Изградете собствен файлов сървър, уеб сървър, принтерски сървър и сървър за бази данни с последните версии на програмите. Админстрирайте своята домашна или офис мрежа с най - сигурния мрежови софтуер, като я предпазите от нежелани атаки с интегрирания в SuSE персонален firewall.

Вие получавате най - пълния Linux пакет включващ OpenOffice ( съвместим с MS Office), мултимедиен софтуер за записване на CD-ROM/ редактиране на видео/, MP3 прослушване и всичко необходимо за мрежова комуникация и Интернет, което го прави идеален за дома и офиса като персонален компютър или сървър.

Дистрибуцията е напълно подходяща за инсталиране и на преносими компютри. Цената на дистрибуцията е 226 лв. с включен ДДС 20%.

10 причини да изберете SuSE Linux:

1. Лесен за инсталиране - SuSE Linux е по - лесен и бърз за инсталиране от Windows.
YaST2 ви дава възможност да инсталирате вашата SuSE Linux система с няколко прости стъпки. В 99 % от случаите не са нужни допълнителни драйвери за вашият хардуер.

2. Сигурен - SuSE Linux системата има по надеждна защита срещу вируси и други вредители от тази на Windows. В допълнение, системата автоматично ви информира за всички нови допълнения в софтуера свързани със сигурността след което вие можете да ги инсталирате направо от Интернет.

3. Повече от операционна система - Linux не е само операционна система, а е цялостен набор от полезни програми, повечето от които се инсталират по време на първоначалната инсталация и могат да бъдат стартирани веднага. Измежду тях са: MS Office, Multimedia, Програми за обработка на изображения , Финансови приложения , Игри.

4. Евтин - Освен самата операционна система, невероятно атрактивната цена включва и програмните продукти изброени по - горе ( и много други ) както и безплатна помощ при инсталация и безплатно обновяване на системата през Интернет. Професионалистите ще оценят средите за софтуерна разработка включени в SuSELinux 8.2 Professional без никакво допълнително заплащане.
Не е нужно допълнително плащане за лицензи - можете да инсталирате SuSE Linux 8.2 Professional на неограничен брой компютри на принципа на GPL (General Public License).

5. Съвместим - Не е нужно да махнете старата си операционна система за да инсталирате Linux. Инсталационната програма на SuSE Linux открива настоящата ви операционна система и ви предоставя възможността при стартиране на компютъра да изберете дали да заредите SuSE Linux или предишната ви операционна система. Почти всички програми за Windows имат своя еквивалент за Linux като в същото време имате достъп до Windows дяла на вашият диск.

6. Професионален - Всички необходими софтуерни инструменти за конфигурирането работата на системата са включени в пакета. Системата може да бъде конфигурирана като firewall , мейл, уеб или файлов сървър. Linux може да изпълнява ролята, както на Интернет рутер така и на десктоп работна среда. Linux не налага никаква допълнителна регистрация на включения в пакета софтуер.

7. Личен - SuSE Linux уважава личната ви информация повече от която и да е друга операционна система. Интернет приложенията не изпращат никаква информация без изрично да ви предупредят.

8. Мобилен - Благодарение на възможната синхронизация с Palm и WLAN поддръжка, можете да се наслаждавате на мобилност с PDA или преносим компютър.

9. Различен - Linux не е Windows. Въпреки, че Linux е различен ще установите, че е невероятно лесен за работа и можете да го адаптирате към всяка задача която желаете вашия компютър да изпълнява. С цел постигането на перфектната работна среда, различни графични потребителски интерфейси (GUI) като KDE, Gnome, Enlightenment, WindowMaker могат да бъдат конфигурирани за всеки отделен потребител на системата.

10. Алтернативен - В миналото Linux беше сложна система за потребителите с технически наклонности и програмистите. В момента обаче след неоспоримото си налагане в сървърния сегмент от пазара, Linux е на път да завладее и десктоп системите с опростена потребителска среда и богатство от разнообразни приложни програми. И така SuSE Linux е идеален за всяка една цел и всеки компютър.