Козметична серия с морски продукти

Начало » Парфюмерия и козметика » Грижа за тялото и косата

Фирма

Предлага: Рефан ООД Телефон: 032 / 90 47 60
е-mail: refan@refan.net
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Козметична серия с морски продукти

Козметичната серия с морски продукти включва:

ХИДРО-ПОДХРАНВАЩ КРЕМ - за всеки тип кожа
Съдържа специален овлажняващ комплекс от морски продукти за интензивно и трайно хидратиране и подхранване на кожата. Чрез съдържащите се в него аминокиселини се повишава активността на клетките. Този биоактивен NMF комплекс (хидролизиран рибен протеин, РСА-Na, екстракт от водорасли, урея), в комбинация с провитамин В5 и глицерин, поддържа естествения воден баланс на кожата, омекотява я и подобрява нейната еластичност. Кремът съдържа UV-филтър, който активно предпазва кожата от вредното действие на слънчевите лъчи и преждевременно стареене.
Продуктът е клинично тестван.
бурканче 45 мл.

ХИДРО-ПОДХРАНВАЩА ЕМУЛСИЯ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО - за всеки тип кожа
Предназначена да поддържа кожата на ръцете и тялото. Омекотяващите и биологично-активните вещества влизащи в състава и възстановяват водно-липидния баланс на кожата и подобряват нейния тонус и еластичност. Съдържа овлажняващ NMF комплекс от морски продукти (хидролизиран рибен протеин, PCA-Na, екстракт от водорасли, урея), който в комбинация с провитамин В5 и глицерин, хидратира, подхранва и повишава активността на клетките. Емулсията съдържа UV-филтър за целодневна защита на кожата от слънчевите лъчи и преждевременно стареене.
Продуктът е клинично тестван.
туба 150 мл.

ДУШ - ГЕЛ - за всеки тип кожа
Съдържа специален овлажняващ комплекс от морски продукти (хидролизиран рибен протеин, РСА - Na, екстракт от водорасли, уреа), който хидратира, подхранва и поддържа активността на клетките, провитамин В5 и глицерин. Тези активни съставки задържат естествената влага на кожата, запазват нейната мекота и я предпазват от изсушаване. Душ-гелът има меко почистващо действие, освежава, ободрява и създава усещане за комфорт. Притежава екзотичен, свеж аромат, напомнящ морски бриз.
флакон 250 мл.

ШАМПОАН - КОНДИЦИОНЕР (2 в 1) - подходящ за всеки тип коса
Съчетава действието на меки пенители с богатство от морски продукти. В състава са включени хидролизиран рибен протеин, PCA-Na, урея, екстракт от морски водорасли, които хидратират, подхранват и поддържат активността на клетките. Провитамин В5 задържа естествената влага на скалпа, придава мекота на косата и я предпазва от изсушаване.
флакон 250мл.

ХИДРО-ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ
Този крем с морски продукти осигурява комфорт за ръцете. Лек и немазен, той се нанася лесно и попива бързо. Богатството на морски продукти (хидролизиран рибен протеин, PCA - Na, урея и екстракт от морски водорасли) подхранват кожата в дълбочина и повишават активността на клетките. Действието им се подсилва от наличието на Провитамин В5 и глицерин, които възстановяват влагата в кожата и възвръщат нейната еластичност. Кремът изгражда един незабележим защитен филм, който предпазва кожата и запазва влагата в нея.
туба 75 мл.

Козметичната серия с морски продукти е носител на златен медал от Международния Пролетен панаир - Пловдив' 2002.