Къща Ташков, Велико Търново

Начало » Туризъм и пътувания » Почивки

Фирма

Предлага: Фирма „Акцент-Д” ЕООД Телефон: 062/63 58 01; 088 5 669 910
е-mail: office@accent-d.com
ВИЖ Пълната информация за фирмата

Настаняване във Велико Тъново

Къща "Ташков" се намира в старата и романтична част на Велико Търново, на улица Гурко, един от символите на града. Очарователната атмосфера се допълва от живописните завои на река Янтра. От прозорците и верандата се открива прекрасна гледка към паметника на Асеневци, основоположници на Второто българско царство и картинната галерия, изглеждащи като остров в средата на изпълнения с романтика град.

Къща "Ташков" разполага с два етажа, всеки с отделен санитарен възел. Банята на първия етаж е с вана. Целият етаж представлява едно помещение с кухненско обзавеждане и холна гарнитура.

На втория етаж има две стаи, едната от които е с двойно легло, диван и веранда. До нея се намира малка и очарователна стая с две легла и прекрасен изглед. Всяка от стаите разполага с климатик, телевизор, гардероб, работна маса, интернет връзка.

При наем на цялата къща на Ваше разположение са стереоуредба, кафе-машина, сешоар, напълно обзаведени кухня и трапезария, посуда, всекидневна. Всяка стая разполага с климатик, кабелна TV и интернет връзка.

Резервация можете да направите обаждайки се на някой от нашите телефони, онлайн чрез нашия сайт www.tashkoff.com или изпращайки данните на email адреса office@tashkoff.com


телефон за връзка: 062 / 63 58 01
                           факс: 062 / 63 58 01
                           GSM: 0888 14 60 28