Компакс АД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 9 стоки Адрес:
България, Стара Загора 6002,
бул. "Руски" 2 B
Тел: 042 / 600 820, 601 297
Факс: 042 / 600 820
E-мейл: compax@compax-b...


КОМПАКС АД

КОМПАКС АД е наследник на Compass Firmware - една от първите частни български компании, основана през 1989 и Compax Machinex, основана през 1992 година.

Специалистите на дружеството са висококвалифицирани конструктори в областта на електрониката и машиностроенето, програмисти и технолози, преминали фирмени обучения в САЩ, Япония, Франция, Швейцария и Австрия. Клиентите на КОМПАКС АД в страната и чужбина ползват удобството на пълно гаранционно и сервизно обслужване. Всички изделия са придружени от съответната документация и сертификати.

Основните цели на дружеството са:
1. Внедряване на микропроцесорни, релейноконтакторни и компютърни системи за управление на отделни машини, автоматизирани модули, линии и цехове, както и на цели технологични и мониторни системи.
2. Механизация и автоматизация на дейности, които дотогава са били изпълнявани ръчно или с остаряло елeктро и механично оборудване.
3. Управление на технологични процеси със следене на дискретни и аналогови параметри.
4. Проектиране, конструиране, производство и въвеждане на технологично оборудване "под ключ". Някои по - характерни реализации на КОМПАКС АД, илюстриращи възможностите в това направление.

Автоматизирани системи за дозиране, пълнене и зашиване на чували с фураж, брашно, химически торове и други насипни материали. Комплексно оборудване за дозиране и смесване на фуражи. Управление на цялостен технологичен процес във фуражни заводи.

Комплексно оборудване за автоматизирано производство на строителни елементи - фасадни и градивни тухли, бордюри, плочи и други, чрез вибропресоване.
- Опаковъчно оборудване (вертикални и хоризонтални машини) с гама обемни, шнепови и тегловни дозатори за насипни, прахообразни и течни продукти в диапазон от 5 гр. до 2 кг.

Микропроцесорни управляващи устройства за бетоносмесители, телоогъващи автомати – биглярки, металообработващи машини (със сервоуправляеми оси), машини от хранителновкусовата промишленост за измиване и пълнене на бутилки, залепване на етикети, палетизиране и депалетизиране на каси и пр.

Комплексно оборудване за автоматизирано производство на сухи мазилки.

Комплексно оборудване за производство на комбинирани изкуствени торове.

Агрегатни машини за разпробиване отворите на патронниците при производство на секретни брави тип "codkey".

Управление на комплекси за смесване на суров каучук и формоване на гуми, комплекси за кокилно леене на алуминиеви детайли за автомобилостроенето.

Контрол на влажност, температура, скорост и посока на вятъра в оранжерии, контрол на изкуствен климат и управление на технологични процеси в химически производства.

Роботизирани лазерни комплекси за маркиране, пробиване, рязане и профилиране на дървени, плексигласови и метални плоскости.

Кадрите и производствените мощности, с които разполага фирмата, позволяват собствено производство на механичните конструкции и електрооборудването по гореизброените направления, а така също и серийно производство.

Машини за пакетиране на насипни продукти и течности от 5 г до 2 кг. На нея се опаковат широка гама продукти, като: захар, ориз, леща, боб, ядки, подправки, царевични пръчици, козметика, кафе, чай и други.

Машини за пакетиране на насипни товари от 5 г. до 50 кг. в чували.

Хоризонтална пакетираща машина за единични изделия – вафли, кроасани, солети, стекове от чашки за еднократна употреба и други.

Машини за термоформоване на термопластични материали и производство на чаши, кофички за кафе, кисело мляко, сокове, бутилки и др. от гранулиран полистирол.

КОМПАКС АД разработва и внедрява нестандартно оборудване и агрегатни машини, промишлени инсталации и машини за строителството, фуражни цехове и обособени части за тях.

Творческият потенциал и професионализмът на специалистите в дружеството позволяват успешното решаване на комплексни задачи според изискванията на клиента, което прави повечето разработки уникални.

Повече за нас и нашите продукти