ЕТ “Страцимир Рикевски-Теси”

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 1 стоки Адрес:
България, с. Подгумер ,
р-н Нови Искър, ул. Стара Планина
Тел: 0888 702 538, 0887 891 268 (Градински център)
E-мейл: office@str-tesi...


Представител: Страцимир Рикевски
ЕТ “Страцимир Рикевски-Теси” осъществява своята дейност над 20 г., като през този период контрахенти на фирмата са били клиенти от най-различен диапазон – частни лица, водещи търговски субекти в съответния бранш и държавни институции. В това число са редица министерства и най-вече Столична община, по повод изграждане и поддръжка на стопанисвани от нея обекти-тревни площи, паркове, градинки, включително и намиращите се в обединените детски заведения, фонтани и т.н.

В обхвата на многобройните предоставени услуги могат да бъдат посочени и тези с по-голямо обществено значение за жителите на гр. София, от които проектирането и изграждането на най-големия действащ фонтан в гр. София, находящ се в подлеза на Централна жп гара, поддръжката на фонтана при Народен театър “Иван Вазов”, фонтаните в парк “Заимов” и много други.

Фирмата е оставила отпечатък на своята дейност и в обекти на други общини, като Перник, Костенец, Нови Искър, както и в редица обекти за развлечение, като “Буда Бар”, р-т “Москва”, р-н “Кумбаре”, р-т “Истамбул”, “Текила Бар”, х-л “Витоша” и др.

За повече информация:
http://str-tesi.com