GORAL International Ltd.

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 11 стоки Адрес:
България, София 1164,
кв.Лозенец
ул. "Цветна градина" 1-3
Тел: 02/ 868 87 27
Факс: 02/ 868 87 27
E-мейл: office@goral-in...


GORAL International Ltd.

GORAL е новосъздадена българска фирма, която представлява Roomba в България. Фирмата ще се занимава също така с внос на различни битови уреди, роботи за домашна и офис употреба и нови технологии.

За повече информация относно роботите-прахосмукачки може да посетите интернет страницата на американската компания www.roomba-eu.com или нашия сайт www.goral-int-ltd.com

В случай на интерес от Ваша страна имаме възможност да демонстрираме предимствата и самото функциониране на продукта, както и да осигурим и пълна информация относно самата експлоатация и често задавани въпроси /FAQ/.Имаме удоволствието да ви представим новата гама роботи-прахосмукачки на американската компания Roomba, вече достъпни и на българския пазар.

Какво е Roomba?

Усилията на американската компания са посветени на изобретяването на практични “роботизирани” решения на реални ежедневни проблеми. Тези роботи не са в обширната и смътна сфера на научната фантастика, а “РОБОТИТЕ НА РЕАЛНИЯ СВЯТ”. Това са практични, надеждни, иновационни продукти, които откликват на реалните потребителски нужди с креативни технически решения. Roomba създава продукти, които превръщат решенията Ви в реалност още днес.

Интелигентният начин да стават нещата...

Метене, търкане, изчистване, изплакване... и пак... и пак...
Досадните хигиенни манипулации, задължителни за всяко домакинство не са вече “черна работа”. Roomba създаде интелигентен начин да се справим с ежедневните грижи в дома, и да направи неблагодарната и скучна домакинска работа по-лесна, по-бърза и почти забавна. От чистенето и четкането до всички останали отегчителни дейности вкъщи, които искрено мразите, екипът на Roomba се посвети на това да Ви предостави един по-интелигентен, пълноценен хитър и приятен дори вариант на Вашето ежедневие. Сега вече можете да посветите времето си на онова, което искате да правите, на неща, които... почти сте забравили.

Roomba днес

Днес Roomba е вече наложила се на пазара компания за роботи за широко потребление и е смятана за една от водещите в САЩ лаборатории за изкуствен интелект и предлага на своите клиенти привилегията на гарантираното качество в най-модерните технологии.
Компанията произвежда вече повече от 10 години роботи с различно предназначение и области на човешката дейност. Сред клиентите на компанията влизат NASA, US Army, минногеоложки компании и др.
“Нашите роботи съчетават последните постижения на изкуствения интелект с лесен за употреба интерфейс. Роботът трябва само да бъде направляван от собственика си, като това става просто с натискането на едно копче... Нашите играчки сами знаят как трябва да се играе с тях”.
Новото поколение технологии за масовия потребител е вече факт.
Без колебание ще установите защо Roomba е най-продаваният робот от този тип в света.

Достъпни и лесни за употреба

Основната цел на Roomba е да създаде роботи за масова употреба на възможно ниски цени. Поради богатият си опит в роботостроенето разходите по НТП за разработката на прахосмукачката-робот бяха наистина малки. Ето защо Roomba се отличава и продава на пазара на много по-ниска цена от конкурентите си модели на европейските Karcher или Electrolux /2000 лв/.

Употребата на Roomba е максимално опростена и възможна за всеки без това да се отразява на качеството, на функциите и способностите на продукта. Всички модели на Roomba са леки, с лесно достъпни бутони, светлинни и звукови индикатори и удобна дръжка. Моделите са изключително лесни за употреба и не изискват програмиране. Повечето могат да се контролират с дистанционно управление и не изискват дори да се навеждате.  • Сертификати: UL EMC; ROHS; TUV
  • Декларации за съответствие.
  • Гаранционни карти: Roomba Green; Roomba SE