Колев & Колев

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 9 стоки Адрес:
България, София 1404,
ж.к. Бокар, бл.24
Тел: 02 / 958 95 08
Факс: 02 / 958 00 15
E-мейл: info@kolevikole...


Колев и Колев

През 1996 г. се ражда компанията Колев и Колев. Тогава, тя има за цел да създаде достатъчно качествени детски обувки, които да са конкурентни на вносните марки.

Сега, Колев и Колев е най - големият производител на детски обувки в България. Всички модели на Колев и Колев са съобразени с Европейските и световни стандарти в производството на детски обувки.

Колев и Колев предлага най - качествените български детски обувки, които гарантират правилното развитие на детското краче на всеки етап от неговото израстване. Ние строго следваме най - модерните тенденции в областта на конструирането на нашите модели и подбора на обувните материали.

Колев и Колев работи в тясно сътрудничество с водещите български ортопеди и педиатри, правейки много изследвания и ползвайки актуална научна информация, за да може да осигури на детското краче всички условия за здравословното му развитие.

Колев и Колев постоянно разширява гамата от обувки като се стреми да предлага нови модели и продуктови концепции, които да предлагат сигурност, комфорт, високо качество и винаги съвременен дизайн и стил.

С развитието си, Колев и Колев се стреми да направи живота на българските семейства по - добър, по - качествен и по - щастлив. При разработката на всеки един продукт, специалисти на Колев и Колев се допитват първо до Вас - нашите клиенти и верни приятели!

В Колев и Колев работят над 80 специалисти, които се грижат за производството на над 10 000 чифта качествени детски обувки месечно. Компанията предлага бебешки текстилни пантофки, обувки за прохождане, детски и юношески обувки, различни пантофи, чехли, цвички и стелки в пълна номерация.

Колев и Колев притежава множество награди, между които награда Златен лъв от изложението Произведено в България 2003 г. и златен медал от 24 - тия международен панаир Пловдив 2004 г.

Колев и Колев има 7 собствени магазина в София, а благодарение на добрата дистрибуция, можете да намерите обувките на Колев и Колев в най - добрите магазини за детски стоки в големите градове - в цялата страна. Обувките на Колев и Колев се изнасят успешно в Русия, Молдова, Германия, Унгария, Израел, САЩ и др.

Колев и Колев - магазини
София: бул. Витоша 36
Цар Самуил 72
Мария Луиза 57
Люлин - базар Силвър Център
ЦУМ 3 ет.
базар Младост 1А

За повече информация: www.kolevikolev.com