Форсан България ООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 5 стоки Адрес:
България, София ,
"Княз Борис І" № 61.

Тел: 02 480 69 87; 0898 47 21 90
Факс: 980 69 87
E-мейл: forsanbg@abv.bg


"Форсан България" ООД е съвместно предприятие между водещи високотехнологични руски фирми и "Стара Планина Холдинг". Главното в дейността на "Форсан България" ООД е комерсиализирането на значимите постижения на трибологията (науката за триенето и износването) и триботехническите технологии, базирани на приложението на силикатно-керамичната композиция "Форсан", в широк спектър на икономиката. Това е качествено нова философия в многовековната борба на човечеството с намаляване на огромните загуби от износването на машините и механизмите, в резултат на разрушителното действие на триенето, съпроводено със разхода на огромни количества енергия.

!!! Кола обработена със силикатно – керемична композия /СКК/ ФОРСАН е изминала 900 км. без масло в картера. Рекордът в книгата на Гинес е 100 км.

Концепция на търговската марка
Защо FORSAN Е ВИАГРАТА ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ? Защото продуктите и технологиите FORSAN в своята съвкупност: - възстановяват двигателя, трансмисията и помпите на автомобила до каталожните параметри; - дават нова сила и непозната мощ на двигателя; - защитават от износване и удължават живота на агрегати и механизмите с пъти, като ги правят вечно млади;

FORSAN - ТАЙНАТА НА ВЕЧНИЯ ДВИГАТЕЛ

Търговската марка FORSAN е знак за уникалност и революционност на продуктите, които не са битовата химия продавана по бензиностанциите, а залог за проверени в практиката достижения на съвременните нанотехнологии. Всеки продукт и технология сам по себе си дава значими резултати, но по - важното е, че тези резултатите се увеличават многократно при тяхното съвместно използуване. FORSAN е марка за продукти и технологии, даващи нов шанс на автомобилния парк (значително стар) в жестоките условия на експлоатация в нашия регион, условия, които нямат нищо общо с тази в западните страни, за които тези коли са проектирани. Затова FORSAN няма аналог с предлаганото у нас в областта на автохимията.

Мисията на Форсан България ООД
Грижата за " здравето " на автомобила - е като грижата за здравето на човека. Навременното предпазване е винаги по - добро и много по - евтино, отколкото лечението на заболелия! Този подход важи с много по - голяма сила за нашите условия, където качествата и на маслата и на горивата и на техническите течности е доста съмнително, а ремонтите са съизмерими с цените, по които се купуват колите.Продуктите на автохимията са известни и се използват активно от средата на миналия век. За съжаление у нас няма изградена култура за превантивната грижа, не само за колите, но и за всичко останало, защото се изисква влагането на средства. Но когато колата аварира, автомобилистът е принуден да даде многократно повече.От друга страна пазарът е залят от множество добавки, които се продават по магазини и бензиностанции И тук не става въпрос само за съмнителния ефект на много от тях, но и за състоянието, в което се предлагат. Ситуацията е като при лекарствата - всяко има и странични ефекти, а и взимането им безразборно не само, че не помага, но и може да навреди.

ФОРСАН - БЪЛГАРИЯ счита, че качествените и правилно използвани продукти на автохимията, са полезни и необходими за нормалната и икономична експлоатация на автомобилите.

За повече информация: forsanbg.com