Топ Груп Плюс ООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 13 стоки Адрес:
ул,”Бистришко шосе”17
Тел: 02/961 15 03; 0899 19 20 53
Факс: 02/961 15 03; 02/961 33 75
E-мейл: legrand@topgrou...


Топ Груп Плюс ООД е основана през 1992 г., а от 1998 г. дейността й включва търговия на едро и дребно с електротехнически материали и изделия , разпределителни табла и шкафове, системи за структурно окабеляване. Фирмата е официален дистрибутор на Legrand - Франция.

Legrand е световен лидер в областта на системите за електрически инсталации и информационни мрежи. Фирмата предлага решения за цялостни електрически системи за домашни, търговски, офис и индустриални помещения. Продуктите на Legrand са познати в целия свят. Те са съобразени с разнообразните технически, естетически и финансови особености на различните клиенти и техните пазари. Гамата включва повече от 130 000 продукта обособени в 80 продуктови фамилии.

Фирма Legrand предлага на световния пазар и цялостни интелигентни проекти за автоматизация на дома и системи за сградна автоматизация. Разработените серии от продукти са в областта на електроразпределението, структурните кабелни системи, системите за крайно електроразпределение, кабеловодещите и кабелоносещи системи, аварийното осветление, автоматизацията на болничното оборудване и индустриални приложения.

В каталозите и офиса ни ще откриете:
- Разпределителни табла и комуникационни шкафове.
- Автоматични предпазители , дефектнотокова защита, контактори, таймери, етажни табла.
- Ключове, контакти, розетки, димери, детектори на движение и мн. др. – широка гама от продукти, разделени в различни серии – CARIVA, MOSAIC 45, VALENA, VELA, GALEA, SAGANE. Като остава верен на най – добрите си традиции Legrand спазва стария, добре известен принцип: повечето изделия са съставени от механизъм, рамка и клавиш. Това позволява да се правят всякакви функционални комбинации, като се съберат от един до шест или дванадесет механизма във вертикално или хоризонтално положение. Освен това цветовата гама се променя лесно само със смяна на рамката.
Влагоустойчиви ключове и контакти Plexo; контакти и щепсели за мощни консуматори. Пластични промишлени контакти и щепсели
- Домофонни уредби – аудио и видео; звънци – двутонови и с мелодия.
- Аварийни осветителни тела – луминесцентни и с нажежаема жичка, надписи, знаци.
- Кабелни канали и аксесоари – стенни и подови кабелни канали, разклонителни кутии. Системите DLP предлагат безброй идеи за създаване на идеална инсталация за минимално време. Практични са и лесни за инсталиране, естетични за всеки интериор, с разнообразие от допълнителни аксесоари – крайни капачки, изменяеми вътрешни и външни ъгли, разклонения, разделителни лайсни, специални механизми за монтаж в кабелните канали (ключове, контакти и др.). Алуминиеви разпределителни колони: за офиси , магазини, лаборатории. Захранващото и слаботоково напрежение могат да се прекарат до работните места в отделни секции на една и съща колона. Захранването може да се подаде или от тавана или от пода.


Топ Груп Плюс ООД предлага атрактивен и класически дизайн на продуктите, високо качество, конкурентни цени, складови наличности или възможност за поръчка. Цялостната дейност на фирмата е ориентирана към пълноценно обслужване и дългосрочно сътрудничество с клиентите.