Булпрогрес

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 3 стоки Адрес:
България, София ,
ул.,,Суходолска” No13, срещу хипермаркет ,,Рамстор”, (между блок No 2 и No 3 на бул.,,Ал. Стамболийски”)
Тел: 02/ 920-16-88, 920-69-70; 0898 25 65 34; 0898 25
E-мейл: bulprogress@abv...


ЧАСТНА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ И ИНФОРМАТИКА И КОЛЕЖ ПО ИКОНОМИКА "БУЛПРОГРЕС"

Член на Българската асоциация на частните училища, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Българската асоциация на туроператорите и агентите.

" Удоволствие от обучението - самочувствие от резултатите "


През 1991 година в България възниква Първата частна школа за специализирани курсове по икономика ,,Булпрогрес”, основана от Катя Богомилова и Величко Бельовски. Школата утвърждава своя имидж сред деловите среди като образователен център, създаващ висококвалифицирани кадри в четири основни направления: счетоводство, банково дело, реклама и застраховане.

В школата са получили своята професионална квалификация и преквалификация 1080 курсисти, от които 240 рекламни агенти, 120 застрахователи, 240 оперативни банкови служители, 400 счетоводители и 80 мениджъри. Завършилите работят успешно в много водещи фирми, банки, организират свой бизнес.

През 1996 година към школата с лиценз от Министерство на образованието и науката се разкрива и частно училище със статут на професионална гимназия по икономика с прием на ученици след 7-ми и 8-ми клас и след средно образование, a през 2003 година се разкрива и Частен професионален колеж по мениджмънт и туризъм с отделен лиценз. Приемът след 7-ми клас е с интензивно изучаване на чужд език. През учебната 1996/1997 година сe осъществява първият прием на ученици след завършено средно образование – задочно обучение по специалността ,,Счетоводна отчетност”. През месец юни 1998 година завърши първият випуск с дипломирани 60 ученика.

През учебната 1997/1998г. е осъществен първият прием на ученици за дневната форма на обучение – след завършен 8-ми клас , а през 1998/1999г. – след завършен 7-ми клас.

*Учебната година започва на 7 септември с едноседмично зелено училище в хотел ,,Самоков” – Боровец, където учениците провеждат интензивен курс по чуждоезиково обучение (за учениците от осми клас) и модулно обучение по специален предмет (за учениците от останалите класове), съчетан с богата спортна програма– плуване, конна езда, боди-билдинг, фитнес.

* Между двата срока отиваме на едноседмично ски-училище в Пампорово – хотел ,,Смолянските езера”.

* Ежегодно на 14 февруари в чест на деня на влюбените ,,Свети Валентин” организираме самостоятелен благотворителен концерт под надслов ,,Късче любов за децата сираци”.

* От 17 до 21 май организираме ,,Отворени врати на частното училище” – това е времето, през което нашето училище отваря вратите си за всички родители и ученици, които биха желали да научат нещо повече за нас. Те могат да посетят нашите открити уроци и делови игри по специалните предмети; да участват в семинари и дискусии по актуални образователни проблеми; да надникнат в клубовете ни по интереси и да ни подкрепят в спортните състезания. Седмицата приключва с поздравителен концерт, посветен на рождения ден на училището и деня на славянската писменост и култура.

* От 15 юни започваме триседмичен стаж в хотели, туристически агенции, софтуерни и счетоводни фирми (в зависимост от специалността), където учениците застават на истински работни места наравно със служителите. Поучавайки се от техния професионален опит, учениците имат възможност да упражняват чуждоезиковата си и професионална подготовка в директен контакт с клиентите.


За повече информация
www.bulprogress.com