Свежест АД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 2 стоки Адрес:
България, София 1111,
ул. "Борис Христов" 2А

Тел: 02/971 21 32
E-мейл: info@svejest.co...


Акционерно дружество "Свежест" АД има десетилетен опит в изграждането и експлоатацията на ателиета за химическо чистене и перални стопанства. Използването на различни модели машини от различни производители позволява на специалистите на фирмата да натрупат опит, както в поддръжката на техниката-понякога в екстремални условия на експлоатация, така и да извършват оптимална преценка на необходимата за конкретния момент техника. За да отговорим на нарастналите изисквания към качеството и надеждността на оборудването от началото на 2005 год. поехме дистрибуцията на водещи производители на машини за перални стопанства- Stahl-Германия, машини за химическо чистене-Ilsa- Италия и на гладачна техника- Barbanti- Италия.

Доставяните от нас машини се отличават с надеждност и качество, далеч над обичайните в бранша, което позволява да даваме на своите клиенти 18 месечна гаранция, а при определени условия гаранционният срок да се договаря на 24 месеца.

В зависимост от обема на поръчките предлагаме различни лизингови схеми, включително и собствен фирмен лизинг.

Фирмата разполага със демонстрационен и учебен център в София, където всеки наш клиент може да се запознае с техниката в действие, както и да изпрати - при желание - персонал за обучение в най - новите технологии на пране и химическо чистене.

Независимо от обема на доставката - единични машини или комплектни обекти, "Свежест" АД осигурява на своите клиенти:

** безплатно проектиране
** доставка, монтаж и пускане в действие
** обучение на персонала, документация на български език
** гаранционен и извънгаранционен сервиз

За повече информация: www.svejest.com