High Care Bulgaria

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 30 стоки Адрес:
България, София 1000,
ул. "Граф Игнатиев" N3, ет. 2 площад "Гарибалди"
Тел: 02/981 27 48; 980 56 22
E-мейл: a.kolev@high-ca...


Центърът за висококачествена грижа за лицето и тялото е мястото, което запълва нишата между пластичната хирургия и фармация, парфюмерия и козметика, фитнес клуб и физиотерапия.

High Care Center означава:
1.
Гарантирано успешно лечение на целулит без хирургическа намеса и наднормено тегло.
2. Подобряване на здравето и превенция на болестите по долните крайници.
3. Добър външен вид за мъже и жени - лице и тяло.

Всички терапии се провеждат с уреди, специални компютърни програми за анализ и индивидуални консултации с клиентите. Основните терапии са: лимфен дренаж и стимулиране на съдовата система с козметично - медицински апарати. Кислородна терапия и пасивна гимнастика чрез електротерапия. Използва се висококачествена козметика за салонните процедури както и козметика, която се прилага в домашни условия като продължение на различните терапии.

Тази франчайзингова концепция е на немската фирма "WEYERGANS HIGH CARE AG" със седалище в град Дюрен. Основател на фирмата е Рудолф Вейерганс - доктор по социология, наричан в целия свят "Папата на целулита". Фирмата работи съвместно с университета в Аахен и има 20 години опит в откриването на нови лечебни терапии за целулит и козметични продукти за лице и тяло с активни субстанции. Тя има представителства в 39 страни, защитила е няколко патента и има регистрирани собствени търговски марки. Работи заедно с немския център за космически иследвания.
През 1999 год. печели награда за нови технологии. Тя е в ТОР 100 за бързоразвиваща се фирма.
Всички уреди са регистрирани и сертифицирани по ISO 9001 и ISO/EN 46001.

В Германия са изградени 650 представителни козметични центрове. Такива вече съществуват в следните страни: Финландия, Швеция, Норвегия, Португалия, Испания, Русия, Австрия, Латвия, Литва, Естония, Полша, Люксембург, Чешка Република, Унгария, Дания, Словакия, Сърбия и Черна Гора, Македония, Словения, Турция, Гърция, Белгия, Франция, Египет, Япония, Кувейт, Саудитска Арабия, ОАЕ, Тайланд, Сингапур, Индонезия, Китай, ЮАР, Танзания, Нова Каледония, Корея, а от началото на 2005 година - БЪЛГАРИЯ. Всяка седмица се открива нов салон в различни точки по света.

Клиентите на козметичните центрове са жени, които имат проблеми с фигурата - целулит, отпуснат бюст, бръчки по лицето, шията и деколтето; младежи с акне; мъже, които искат да изглеждат добре.

За повече информация: www.high-care.com