Ветор ЕООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 4 стоки Адрес:
България, София ,
бул. "Цариградско шосе" 7-ми км. сградата на БИЦ ИЗОТ, офис Е-119
Тел: 02 / 971 83 37, 763 507, 0898 912 856
Факс: 02 / 763 507
E-мейл: vetor@abv.bg


Представител: Христо Венев

Ветор - ЕООД

Фирмата произвежда инструменти за монтаж и демонтаж в областта на електро - никата, електротехниката, финната механи- ка, оптиката и други.

Инструментите със запазена марка "Vetor" са красиви и с отлични ергономични показатели. Секачките са предназначени за рязане на меки медни телове с диаметър до 1 мм.

За рязане на стоманизирани проводници и детайли се препоръчват секачки, изработени по специална заявка. Гъвкавата технология позволява и изработване на инструменти с профил на челюстите по чертеж или модел, предоставен от клиента.

Използваната марка стомана, съвременните технологии и прецизния контрол при изработката гарантират високото качество на инструментите "Vetor" .

В зависимост от количеството на заявените инструменти, поръчките се изпълняват в срок от една до три седмици от датата на договарянето.

До един месец от датата на закупуване фирмата предоставя възможност за замяна на даден вид инструмент с друг по - подходящ за дейността на клиента.

Поялниците "Vetor" са с течно - кристална цифрова индикация, автоматично регулиране на зададената температура с точност до +/-1 % и висока производителност при продължителен режим на работа.

Фирмата гарантира 150 000 броя спойки при температура 320° С за всеки поялен накрайник. Гаранционният срок на поялниците и инструментите е 12 месеца.