ЕТ Димитър Коцев

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 9 стоки Адрес:
България, София ,
жк. "Разсадника" бл.12, вх. Е
Тел: 02 / 823 79 69, 0898 642 191
Факс: 02 / 823 79 69
E-мейл: dkocev@abv.bg


Представител: Димитър Коцев

ЕТ "Димитър Коцев"

Вносители на големи надуваеми игри и производители на модули тип "арена" - сух басейн с пързалки и топки.

Фирмата е създадена през 1989 г. От 2001 г. разширява дейността си като представител на фирма VIV Sр. zоо Полша.

Фирма VIV Sp. zоо е най - големият производител на огромни надуваеми пързалки, замъци за скачане, бънджи - трамполино /батути за скачане/, "RODEO". В областта на рекламата има изключително разнообразие в предлаганите изделия, като надуваеми балони, макети и фигури на предмети. Не са пропуснати за изработка и големи надуваеми зали, позволяващи целогодишно използване на тенис - кортове, детски площадки и др.

80 % от продукцията се изнася за САЩ, Западна Европа, Русия и страните от Близкия изток, затова нейното високо качество отговаря на всички световни стандарти за безопастност на играещите деца.

За да можем да предложим на нашите клиенти цялостно оборудване на детски развлекателни комплекси, усвоихме производството на "МОДУЛ - Сух басейн с топки", едно изключително съоръжение, както за големи детски зали като кино - комплекса "АРЕНА", така и за по - малки детски кътове в кафе сладкарници, занимални, заведения за деца с увредени двигателни способности или по - точно навсякъде където има деца.

Проектирането и изпълнението на всеки "МОДУЛ" е индивидуално и практически неповторимо. Нашата цел е, когато клиентът ни запознае със своите желания, да получи всичко, което е необходимо за обзавеждане на неговия детски комплекс, зала или детски кът на хотела, сладкарницата или в магазина.