Роял Сейилс Интернешънъл

Добре дошли в света на RSI - света на Красотата отвътре, отвън и около нас!

  • Съдове от титан - тенджери,тигани и тави Съдове от титан - тенджери,тигани и тави Качества, на които не може да се устои: възможност за готвене и печене на храната.
  готвейки и печейки в RSI тигана пестите време и енергия. приготвената храна запазва. вкуса, витамините и минералите (нутритивните качества), цвета и свежестта на продуктите... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 148.70 лв.
 • Таблетки черно грозде Таблетки черно грозде Хранителна добавка, съдържаща сух екстракт от черно грозде с биофлавони, провитамин А и витамините С и Е.
  Печелившата формула за защита срещу свободните радикали! Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 41.10 лв.
 • Тест карта Тест карта
  Лесно и просто! Опитайте ефекта от биотехнологията!
  Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 82.15 лв.
 • ФЕМИНА ФЛАВОН таблетки ФЕМИНА ФЛАВОН таблетки За безполезен път към менопаузата.
  Диетичен препарат, предназначен специално за жени с изразени симптоми на менопауза.
  Съдържа витамините Е и Н (биотин), калций и екстракт от соя (изофлавон) Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 74.35 лв.
 • Филтър за вода Филтър за вода Филтърът за вода се поставя лесно върху всеки водопроводен кран с помощта на приложения адаптор. За системи с така наречения бойлер "ниско налягане" (ако върху марката на бойлера е изписано "O bar"), задължително е използването на така наречения Т - образен вентил. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 50.00 лв.
 • Цветен комплект от 3 кърпи от ултрамикровлакна Цветен комплект от 3 кърпи от ултрамикровлакна Специална кърпа с универсално предназначение. За едно домакинство е идеално да има няколко кърпи - по една за всяко помещение или за различни предназначения. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 55.00 лв.
 • Чай "Екстра" и чай "Роял" Чай "Екстра" и чай "Роял" Здраве, красота и жизненост в чаша чай! Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 20.00 лв.
 • Чипове за крака - Foot Fit Чипове за крака - Foot Fit Ново измерение на здравето. Приложение на биотехнологията и природните закохи на хармонията;
  Foot Fit Chip - специален алуминиев чип, носител на биоинформация (честота) – ЗА ЗДРАВИ КРАКА! Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 70.45 лв.
 • Шампоан и тинктура за коса Шампоан и тинктура за коса Шампоан за коса: Против появата на пърхот, сърбеж и преждевременен косопад. Съдържа ефикасни съставки, стимулиращи растежа на косата, витамин В-комплекс, екстракти от коприва, бреза, подбел, див кестен, както и съставки, намаляващи омазняването на косата. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл