Роял Сейилс Интернешънъл

Добре дошли в света на RSI - света на Красотата отвътре, отвън и около нас!

  • Комплект за поддържане на краката Комплект за поддържане на краката Тройно действие - активира, оживява, дезодорира. Освен Балсам и Екстракт за баня, включва и твърда гъбка за ефикасно отстраняване на вроговената кожа на стъпалата. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 34.80 лв.
 • Комплект за чистене MOP SET Комплект за чистене MOP SET Малка гумена метла.

  Кърпа за кола от микровлакна. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 30.00 лв.
 • Кралски Вани - Royal Baths Кралски Вани - Royal Baths Royal Celulitol Bath.

  Royal Relaxing Bath.

  Royal Tiger Bath
  Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 15.70 лв.
 • Крем - балсам с екстракт от невен Крем - балсам с екстракт от невен Съдържа екстрат от лековития невен - calen - dula, на който се приписва способността да пречиства, да помага при зарастването на раните и да действа стимулиращо върху горния слой на клетките на кожата. Прави кожата свежа, гладка, еластична и мека. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 30.00 лв.
 • Крем Мелкфет с екстракт от чаено дърво Крем Мелкфет с екстракт от чаено дърво Антисептична мас за кожата на лицето и тялото - поддържа и предпазва - при акне, някои типове херпес и алергични реакции, изгарания, гъбични заболявания, ухапвания от насекоми, срещу които действа отблъскващо... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 28.00 лв.
 • Крем Мелкфет с екстрат от невен Крем Мелкфет с екстрат от невен Идеална защита за цялата кожа и по - специално за кожата на лицето, ръцете и стъпалата. Предотвратява напукването на устните, омекотява твърдата кожа на лактите, колената, петите, предпазва от студ и вятър... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 30.00 лв.
 • Крем за лице с маслиново масло Крем за лице с маслиново масло МАСЛИНАТА - подхранва, гали, успокоява и предпазва !
  Маслиново масло, жожоба и витамин Е.
  Предпазва койата на лицето пт вредните влияния, UV лъчите и действието на свободните радикали.
  Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 14.70 лв.
 • Крем-Балсам Драконов огън за тяло Крем-Балсам Драконов огън за тяло Тайната на азиатското изкуство за поддържане на тялото! Тази мас е продукт на азиатската козметика, предназначен за втриване и масажиране. В основата на Драконовата мас са етерични масла от еквалипт, жалфия, ментол и камфор. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 15.00 лв.
 • Кристален камък - сух антиперспирант Кристален камък - сух антиперспирант Естествен материал - кристал, който след нанасянето му върху кожата не затваря порите и така позволява нормалното потене. Действа 24 часа, няма мирис, а чрез нежния пилинг допълнително подобрява дишането на кожата и предотвратява гъбичните заболявания. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 21.50 лв.
 • Кърпа за кухня "Premium" Кърпа за кухня "Premium" Специфична структура на влакната - помощ за идеална чистота в кухнята!
  бързо изсъхва, така че е идеална за поддържането на чистотата в кухнята - намалява се възможността за размножаване на бактерии върху кърпата
  идеална за събиране на дребни частици от храна, които просто остават в нея Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 13.70 лв.