Роял Сейилс Интернешънъл

Добре дошли в света на RSI - света на Красотата отвътре, отвън и около нас!

  • Балсам за вълна Балсам за вълна pH неутрален перилен препарат и омекотител в едно - за поддържане на предмети от вълна и други естествени влакна. Опаковка - 1000 мл. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 20.00 лв.
 • Балсам за тяло с маслиново масло Балсам за тяло с маслиново масло Маслиново масло, масло от жожоба и от шеа.
  Прави кожата гладка, нежна и кадифено мека.
  Балсам за всички типове кожа, особено за суха и чувствителна кожа. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 19.60 лв.
 • Балсам от див кестен Балсам от див кестен Столетен балсам за вени - за уморени и отекли крака с разширени вени!
  Съдържа: екстракт от див кестен, камфор, розмарин, арника, ментол и ароматични масла
  Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 17.20 лв.
 • Гел Алое Вера - освежаващ, хидратиращ гел за тяло Гел Алое Вера - освежаващ, хидратиращ гел за тяло Златно масло Dr. Förster - кожа като коприна

  Освежаващ, хидратиращ гел, грижещ се за всички типове кожа Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл
 • Гранули лецитин Гранули лецитин Лецитинът играе важна роля за функционирането на организма. Той е особено важен при абсорбирането на витамини, разтворими в мазнини. Лецитинът е съставна част на клетъчните мембрани, както и на обвивката на мозъка. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 26.00 лв.
 • Златен нощен крем Златен нощен крем Биоактивен, регенериращ нощен крем за всички типове кожа. Ролята му е да подхранва и обновява кожата, да я прави гладка и еластична. Опаковка - 100 мл. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 30.00 лв.
 • Златно масло на д-р Вайндрих Златно масло на д-р Вайндрих Подхранващо масло от авокадо, жожоба и житни култури с витамин Е и F, идеално за суха кожа, прави я мека, гладка и еластична. Укрепва мускулите и засилва циркулацията. Забавя процеса на стареене, изглажда бръчките и ги прави по - незабелижими. Използва се за допълнително подхранване и масаж на лицето и тялото. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 20.00 лв.
 • Капсули Бета - Каротин Капсули Бета - Каротин Препоръчва се на всички, които желаят да защитят своя организъм и зрение от вредните околни влияния, както и на лица, работещи с компютри или прекарващи дълго време пред телевизора. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл
 • Капсули Витамин А, С и Е Капсули Витамин А, С и Е Изключителна ежедневна антиоксидантна формула. Провитамин А, както и витамините С и Е (антиоксиданти) са полезни при стандартни и допълнителни напрежения, стресови ситуации, при по - големи физически натоварвания, по време на бременност, при пушачите... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл
 • Капсули Витамин В - комплекс Капсули Витамин В - комплекс Препоръчват се за спортисти, за хора в напреднала възраст, изложени на стрес, при проблеми с кожата и косата за вегетарианци, бременни жени, пушачи и хора, редовно консумиращи алкохол. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 32.00 лв.