Мебелпласт дизайн ЕООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 50 стоки Адрес:
Централен офис: ул. "Лайош Кошут" N 9
Тел: 02/951 53 34
Факс: 02/951 58 82
E-мейл: office@mpd.bg


Мебелпластдизайн ЕООД

"Мебелпластдизайн" ЕООД е българска фирма, създадена през 1997 година, специализирана в проектиране, дизайн, производство и монтаж на мебели за дома, офиса и хотела. Фирмата работи изцяло по индивидуални проекти за обзавеждане на кухни, спални, детски, младежки и хотелски стаи, офис мебели, рецепции, различни видове гардероби и портманта - всичко съобразено с Вашите изисквания и вкусове.

Високото качество и материалите, които влагаме в изделията си, добре обучения и високо квалифициран персонал, както и съвременните и високопроизводителни машини, с които работим дава основание на фирмата ни да поема дългосрочна гаранция за мебелите, които произвеждаме, както и кратки срокове за изпълнението на Вашите качествени, уютни и съвременни мебели.

За да добиете представа за качеството на нашите изделия, Ви каним да посетите шоурума на фирмата ни.

За да достигне качеството на изработка на всички мебели фирмата използва материали на водещи европейски производители, преминали необходимите тестове и сертификации по стандартите и изискванията на Европейския съюз.

  • Всички корпуси, вратички и лицеви табли се изработват от ламинирани плоскости на водещи производители от Унгария, Австрия и Гърция - "Interspan", "Egger", "Kindle", "Shelman" и др.
  • Всички външни /видими/ ръбове на мебелите се кантират машинно с PVC и ABS кантове. Кантовете, които използваме са на белгийската фирма "Stillemans", немските "Project" и "Dollken" и на австрийската "Rehau".
  • Разполагаме с богат избор на матраци за спални, детски и младежки стаи, както и специалната "хотел-мотел" серия. Всички те отговарят на съвременните изисквания - лесно почистваща се и антиалергична повърхност, устойчивост срещу бактерии и мухъл, удобство и комфорт. Някои от фирмите, с които работим са "Хепи дрийм", "Тед", Джи Ти Ем", "Стела", "Ултимат бединг" и други.
  • Всички свободно стоящи уреди и уредите за вграждане са на престижни европейски марки: "Ariston", "Whirlpool", "LG", "Gorenje" и други.

  • За повече информация: www.mpd.bg