Zoo Planet

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 9 стоки Адрес:
България, София ,
ул. "Пиротска", зона Б 18, бл. 11
Тел: 02 / 822 03 26
E-мейл: i_terzieva@yaho...


Zoo Planet

В зооветеринарните центрове Zoo Planet разполагаме с:
Ветеринарна клиника, фризьорски салон, хотел и два магазина за животни, храни и аксесоари. В нашата клиника работи екип от четирима ветеринарни лекари, които се занимават с кучета, котки, гризачи, костенурки и птици. Тук ще получите компетентна консултация за начина на отглеждане на вашите домашни любимци, ще изготвим схема за необходимите профилактични мероприятия и ще се погрижим за животното Ви ако е болно. Работим в областта на вътрешните болести, хирургията, очните болести, акушерството и гинекологията, стоматологията, диетологията и други. Разполагаме с база за целодневно стационарно лечение и наблюдение.

В магазина се предлагат продуктите на водещи фирми в областта на храненето на домашни любимци. Наши партньoри са дистрибуторите на Royal Canin, Eukanuba, Nutry Nuggets, Pet time, Pedigree, Whiskas, Friskies, Sera, Vitakraft, Padovan, Piki и много други.

Консумативите и козметиката за домашни любимци са също от водещи в областта фирми като Ferplast, Fop, Trixie, Bio zoo, Beaphar, Hagen, Karlie и други.