Романтик Холидейз ООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 12 стоки Адрес:
България, София ,
ул. "Бузлуджа" N47
Тел: 02 / 951 64 66; 951 52 72
Факс: 02 / 962 74 45
E-мейл: office@romantic...Романтик Холидейз ООД


Романтичният начин да откриете света!


Лицензиран туроператор:
Лиценз 04428

Уверени сме, че ще намерим най - доброто решение за вашето пътуване, уикенд, годишна отпуска или просто импулсивното желание да се измъкнете от рутината.

Специализирани сме в областта на Романтичния туризъм. Дори да подготвяте бизнес среща, направете го по нестандартен начин! Нашите екскурзии в чужбина ще ви отведат до емблематични за човечеството места с историческа познавателна стойност и в същото време ще ви хвърлят във вихъра на лудешки забавления.

Във всяка програма сме се постарали да комбинираме духовните приключения с удоволствията на хубавата храна и доброто вино. Маршрутите ни следват пътищата на старата европейска цивилизация, чието начало казват, започнало в нашите земи.

Италия, Франция, Испания, Австрия, Гърция, Турция - емоцията е навсякъде, където вашият дух е готов да се гмурне в дълбините на времето и неговите величествени паметници.

За любителите на зимните спортове предлагаме почивки в български и австрийски ски курорти. През лятото: морски отдих в Златни пясъци, Несебър, Слънчев бряг, Приморско, Равда, Созопол. За всеки уикенд и всеки сезон имаме предложения по програмата “Романтични уикенди”.

Не се колебайте да поканите вашите гости от чужбина. Гарантираме ви, че ще останат с прекрасни впечатления, така както всеки сезон изпращаме нашите чуждестранни клиенти: с уверението, че отново ще се срещнем, вече като стари приятели.

Нашите офиси са в София, Плевен, Бургас и Велико Търново. Имаме представителства в Пловдив и Сливен. Обединява ни не само дългогодишнатата работа в сферата на туризма, но и оптимизма на ентусиасти, превърнали философията на романтичното пътуване в призвание както на професионалния, така и на личния си живот.

За повече информация: www.romanticholidays.net