Верига магазини Денси

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 64 стоки Адрес:
Студ. Град, бул."Акад. Стефан Младенов" №90
(бивш бул. "Арсо Пандурски") до Зимния дворец
Тел: 02/960 12 28, 960 12 29, 960 12 09
E-мейл: office@densi.bg...


1993 г. - Фирмата започва внос на хладилници и фризери Snaige от Република Литва като създава и разширява дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна. От 2000 г. "ДЕНСИ" притежава изключителни права за разпространение на марката "Snaige" на територията на България.

1994 г. - Фирма "ДЕНСИ" разширява своята номенклатура с нова продук- това група - херметични хладилни компресори TEE - TECUMSEH /лиценз/ от Турция и екологични хладилни агенти от Solvay - Германия, задоволявайки нуждите на сервизните бази за хладилна техника в страната.

1999 г. - "ДЕНСИ" е официален вносител на широка гама електроуреди Polar от Полша, с изключителни права за разпространение на продуктите Polar в България от 2000 г.

2000 г.- Внос и разпространение на широк спектър от електрически, газови и комбинирани готварски печки Mastercook от завод "Wrozamet" - Полша като изключителен представител за страната.

2001 г. - "ДЕНСИ" осъществява внос на прахосмукачките Zelmer - Полша и богато разнообразие от дребни електроуреди Zelmer с изключителни права за разпространение на територията на България.

2001 г. - Внос на мини - готварски печки, кухненски аспиратори и конвектори с марката Davoline, производство на Klimatechniki S.A. - Гърция.

2003 г. - На 13 Юни официално бе открит новият търговско - административен комплекс ДЕНСИ ЦЕНТЪР в гр. София, Студентски град, бул. "Акад. Стефан Младенов" No 90 /до Зимен дворец на спорта/.

2004 г. - Фирмата получава изключителни права за разпространение на електродомакинска и аудио - видеотехника с марката HYUNDAI.

2005 г. - Строителство на нов ТЪРГОВСКО - РАЗВЛЕКАТЕЛЕН ЦЕНТЪР в гр. Велико Търново.

"ДЕНСИ" е член на Българската търговско - промишлена палата и е сред учредителите на АТЕА /Асоциация на Търговците на Електродомакинска и Аудиовизуална техника/.

От месец август 2005 г. ДЕНСИ представя на българския пазар най - новите продукти на Imetec Италия - лидер в областта на дребни електродомакински уреди, известни с авангарден дизайн, съчетан с многофункционалност и високотехнологични решения.

Верига магазини ДЕНСИ предлага на своите клиенти най - новото от Imetec:
- полупрофесионални и професионални парни станции DUAL SYSTEM.
- многообразие от ютии в средния и висок клас - серии TITANOX и ZEROCALC.
- сешоари за професионални и битови приложения.
- електрически одеала и др.

На 14.07.2005 г. в HIT "Младост" - София отвори врати TechnoHIT - новият магазин за техника от търговска верига ДЕНСИ.
Атрактивна промоция на електроуреди, телевизори и аудио - видео техника от водещи марки на европейския и световен пазар ще привлече вниманието на всички посетители.
В новия TechnoHIT ще бъдете приятно изненадани от многообразието и умелия подбор на продуктите и професионализма на консултантите.
Възможността за покупки на лизинг без оскъпяване на промоционалните продукти, както и разнообразните лизингови схеми, предоставени от TBI, ЦКБ и Euroline правят пазаруването удоволствие.
За удобството на клиентите на TechnoHIT е предоставена възможност за пазаруване с дебитни и кредитни карти, безплатни доставки и други.
Търговска верига ДЕНСИ открива следващ магазин TechnoHIT и в HIT хипермаркет в квартал Люлин на 26.08.2005 г. Съвместната програма на HIT хипермаркет и Tърговска верига ДЕНСИ предвижда откриване на съвместни обекти и в по - големите градове на страната до края на 2006 г.

Магазин ДЕНСИ - София
бул. "Гоце Делчев" бл. 102, тел.: 02 / 958-28-40
Магазин ДЕНСИ - Велико Търново
ул. "Мармарлийска" No.1, тел.: 062 / 62-98-08
Магазин ДЕНСИ - Велико Търново
бул. "България" No. 66, тел.: 062 / 60-16-94
Магазин ДЕНСИ - Елена
ул. "Ил. Макариополски", ГУМ, тел.: 06151 / 2011

За повече информация натиснете тук!