Интерклас ООД

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 1 стоки Адрес:
България, София 1000,
ул. Братя Миладинови 21
Тел: 02/ 9 866 687
Факс: 02/ 9 880 138; 02/ 9 866 439
E-мейл: info@interclass...


Представител: Иванка Рангелова

Интерклас ООД


Интерклас ООД е частен лицензиран туроператор от 1995 г., член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции и на Варненската Туристическа Камара. Агенцията вече седем години предоставя туристически услуги на вътрешния и международен туристически пазар.


На своите клиенти предлагаме почивки и екскурзии в съседните на България страни, както и организиране по заявка на екскурзии до по - далечни дестинации. От четири години си сътрудничим с фармацевтични фирми при организирането на семинари, симпозиуми, консенсуси, квалификационни курсове, провеждани в страната и чужбина. Фирмата има изградено име на надежден партньор.

За 2003 година сме разработили програми за участие в:

 • трети международен конгрес по съдова деменция.
 • втори световен конгрес на международното дружествопо физикална и рехабилитационна медицина.
 • четвърти световен конгрес по спорни въпроси в акушерството, гинекологията и инфертилитета.
 • световен конгрес по неврология.
 • седми конгрес на Европейската Федерация на неврологичните дружества.
 • пети конгрес по хемотерапия и инфекция, както и за участие на фирми в десето международно изложение за медицина и оборудване.
 • осмо международно изложение за стоматология.
 • шесто международно изложение за оборудване и консумативи за медицински лаборатории и международно изложение за материали и обзавеждане на болници и други.

  По заявка на корпоративни клиенти разработваме туристически програми за пътувания в страната и чужбина, за почивки на техни служители.

  На пристигащите в България, делови партньори на нашите клиенти, предлагаме посрещане с удобен транспорт, настаняване в хотели в столицата и страната, запознаване с културно - исторически забележителности, предоставяме възможности за наем на кола или друг транспорт, съдействаме за извършването на качествени преводачески и екскурзоводски услуги.

  Интерклас ООД познава изискванията за организиране и провеждане на национални и международни прояви в страната и в чужбина.
  Това ни дава възможност да ви консултираме като организатори на семинари, симпозиуми, консенсуси, както и да работим като Ваш екип при самото им провеждане.

  Интерклас ООД ще спести вашето време, ще поеме организационната подготовка и социалните програми, което ще даде възможност да съсредоточите усилията си в специфичната ви област.

  Повече за нас на www.interclass.dir.bg