Петров и приятели

Фирма

Предлагат се на вашето внимание 10 стоки Адрес:
България, Бистрилица ,
комплекс "Стари Бистрилишки къщи"
Тел: 088 7 428 108; 09528 559; 02 9435733
E-мейл: te_15@bulinfo.n...


Представител: Владимир Петров
Петров и приятели

Уикенд в подножието на Берковския балкан, почивка сред природата, селски туризъм, екотуризъм, балнеотуризъм, ски, велотуризъм, 3 (три) самостоятелни селски къщи под наем (общо 19 +2 легла), гарантирано спокойствие! Село Бистрилица e разположено на 17 км. северно от гр. Берковица и на 100 км. от София, в красив предпланински район на Стара планина. Този край в подножието на Берковска Стара планина е с изключително чиста еко - природа!

Комплекс "СТАРИ БИСТРИЛИШКИ КЪЩИ" е само на 100 км. от София и
е на Ваше разположение!

"Стара Бистрилишка къща" е построена преди повече от 100 години, а през 1999 година е основно реставрирана. Запазени са характерните черти за тези къщи - всичко е от естествени природни материали. Реставрирана е камина тип "оджак".Близостта до Балкана, наличието на 3 реки и 3 язовира,
(единия от които е язовир "Огоста") - всичко това е гаранция, която заедно с гостоприемството на домакините ще Ви осигури една наистина отдавна мечтана от Вас почивка, уикенд или ваканция.


При нас, със семейството или с приятели ще намерите истинската почивка сред природата. В комплекс "Стари Бистрилишки къщи" ще откриете - самостоятелни къщи, стари традиции, чистота, тишина, зеленина, уют, дискретност, ниски цени. Прасенце или агънце в селската пещ, домашно вино или ракия, "мъжки боб" в гърне на шпора, барбекю на дъбови дърва и любезни домакини.


Сред природата всеки ще може да задоволи хобито си - било то риболов, бране на гъби, билки, наблюдаване на птици и диви животни, посещения на манастири, крепости, пещери, изворите на р.Огоста, туризъм и разходки в планината, златоносни пясъци в реките около Бистрилица ..... и още много, много други приятни неща за Вас !!!


Всички къщи са в един общ самостоятелен обширен, заграден и затревен двор. Тук Вие можете да разнообразите Вашата почивката сред природата - игри на открито (баскетбол, волейбол, федербал, футбол, тенис на маса, велосипед и други.)
В нашия комплекс сте добре дошли с вашия домашен любимец - куче.


В двора, в селската фурна Вие можете да поръчате и заедно с нас да изпечем агне, яре или прасенце - в зависимост от сезона. При заявка могат да се опитат и редица традиционни за този край гозби и специалитети.
Прясно или кисело домашно мляко, Бистрилишки полифлорен пчелен мед и пресни домашни кокоши яйца - това са част от еко продуктите на Бистрилица.


В подножието на "Старата Бистрилишка къща" е разположено езерце, зарибено с шаран и каракуда.
Там можете да опитате риболовния си късмет при желание.
В къщата е уредена постоянно действаща изложба на художника Григор Петров с възможности за направа на портрети по заявка. Изложени са и мини - гоблени - ръчна изработка на Румяна Петрова. Има "мини - бар" с разнообразни напитки, ядки, шоколад.

За повече информация натиснете тук!