Категория

Начало » Медицина » Хранителни добавки

 • Капсули Витамин Е - 100 Капсули Витамин Е - 100 Препоръчва се на възрастни хора, на лица, които имат проблеми с циркулацията и кръвоносната система, на спортисти, пушачи, на всички, които искат в максимална степен да предпазят своя организъм от вредното въздействие на свободните радикали от околната среда и храната. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 49.30 лв.
 • Козметика и хранителни добавки Козметика и хранителни добавки 1. Timeless

  2. Soon Future

  3. Nutri Care Предлага: High Care Bulgaria
 • Таблетки с овощни влакна Таблетки с овощни влакна Помощ при отслабване. Диетична хранителна добавка с баластни вещества от цитрусови плодове (важни за нормалното и редовно храносмилане и доброто функциониране на червата. С тяхна помощ тялото може по - бързо да се освободи от отпадъчните и токсични вещества. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 54.80 лв.
 • Таблетки с Магнезий и Калций Таблетки с Магнезий и Калций Магнезият и калцият са минерални вещества, които са от съществено значение за функционирането на човешкия организъм. Това се отнася особено за костите, зъбите, кръвта, сърцето, мускулната и нервната система. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 54.00 лв.
 • Таблетки Aloe Vera Таблетки Aloe Vera Aloe Vera има противоотровно действие, пречиства кръвта и лимфата, намалява възпаленията, унищожава вирусите, бактериите, гъбичките и паразитите, ускорява зарастването на външни и вътрешни рани, успокоява болката, подмладява организма и повишава неговата енергия... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 76.00 лв.
 • Таблетки мая със селен плюс Таблетки мая със селен плюс Силният антиоксидант - селен, свързан с мая, провитамин А и витамините С и Е е отлично средство за укрепване на защитните сили на организма. Таблетките в тази комбинация действат върху метаболизма на клетките, намаляват риска от дегенеративни болести, предотвратяват окисляването... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 44.00 лв.
 • Гранули лецитин Гранули лецитин Лецитинът играе важна роля за функционирането на организма. Той е особено важен при абсорбирането на витамини, разтворими в мазнини. Лецитинът е съставна част на клетъчните мембрани, както и на обвивката на мозъка. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 26.00 лв.
 • Капсули Бета - Каротин Капсули Бета - Каротин Препоръчва се на всички, които желаят да защитят своя организъм и зрение от вредните околни влияния, както и на лица, работещи с компютри или прекарващи дълго време пред телевизора. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл
 • Капсули Витамин А, С и Е Капсули Витамин А, С и Е Изключителна ежедневна антиоксидантна формула. Провитамин А, както и витамините С и Е (антиоксиданти) са полезни при стандартни и допълнителни напрежения, стресови ситуации, при по - големи физически натоварвания, по време на бременност, при пушачите... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл
 • Капсули Витамин В - комплекс Капсули Витамин В - комплекс Препоръчват се за спортисти, за хора в напреднала възраст, изложени на стрес, при проблеми с кожата и косата за вегетарианци, бременни жени, пушачи и хора, редовно консумиращи алкохол. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 32.00 лв.