Категория

Начало » Медицина » Билкови препарати » Течни препарати

  • Алпийски балсам с мас от мурмел Алпийски балсам с мас от мурмел Комбинация от мурмелова мас и 59 екстракта и етерични масла на известни лековити растения (сред които планински бор, клек, жалфия, розмарин, лавандула, лайка и пр.) Действа меко и нежно върху кожата на цялото тяло, особено след физически и спортни занимания. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 19.60 лв.
  • Златно масло на д-р Вайндрих Златно масло на д-р Вайндрих Подхранващо масло от авокадо, жожоба и житни култури с витамин Е и F, идеално за суха кожа, прави я мека, гладка и еластична. Укрепва мускулите и засилва циркулацията. Забавя процеса на стареене, изглажда бръчките и ги прави по - незабелижими. Използва се за допълнително подхранване и масаж на лицето и тялото. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 20.00 лв.
  • Комбинация от билкови екстракти Дентисепт Комбинация от билкови екстракти Дентисепт Комбинация от билкови екстракти и етерични масла за дезедориране и поддържане хигиената на устната кухина (венците, зъбната тъкан, гърлото). Препоръчва се за отстраняване на неприятния дъх, успокояване на зъбобол, кървене от венците... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 12.00 лв.
  • Масло 110 билки за тяло с Алое Вера Масло 110 билки за тяло с Алое Вера Жизнената сила на 110 билки от цял свят, събрани в едно масло! Концентрат от естествени масла от листата, корените, плодовете и други части на растенията с добавка на Алое вера. Средство за освежаване, оживяване, масаж и грижа за цялото тяло. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 20.00 лв.
  • Масло Целулитол Масло Целулитол Смес от етерични масла за масаж при превенция и отстраняване на целулит. Капчици здраве и красота, които открехват вратата към хармонията, богатството и красотата на природата! Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 18.00 лв.