Категория

Начало » Медицина » Билкови препарати » Мехлеми

 • Активен крем Q - 10 и масло от пупалка Активен крем Q - 10 и масло от пупалка Крем за намаляване на бръчките в дълбочина! Ефикасните съставки - коензим Q - 10, масло от пулпака, масло от растението шеа и витамин Е, балансират съдържанието на мазнини и влага в кожата, предотвратяват преждевременната поява на бръчки... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 16.00 лв.
 • Аляска гел Аляска гел Оживява, освежава и охлажда кожата благодарение на комбинацията от евкалипт и ментол. Създава приятна свежест и чувство на прохлада през горещите летни дни, при дълги пътувания с кола, спортни натоварвания, при разходка и на почивка. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 8.00 лв.
 • Балсам за тяло с маслиново масло Балсам за тяло с маслиново масло Маслиново масло, масло от жожоба и от шеа.
  Прави кожата гладка, нежна и кадифено мека.
  Балсам за всички типове кожа, особено за суха и чувствителна кожа. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 19.60 лв.
 • Балсам от див кестен Балсам от див кестен Столетен балсам за вени - за уморени и отекли крака с разширени вени!
  Съдържа: екстракт от див кестен, камфор, розмарин, арника, ментол и ароматични масла
  Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 17.20 лв.
 • Златен нощен крем Златен нощен крем Биоактивен, регенериращ нощен крем за всички типове кожа. Ролята му е да подхранва и обновява кожата, да я прави гладка и еластична. Опаковка - 100 мл. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 30.00 лв.
 • Комплект за поддържане на краката Комплект за поддържане на краката Тройно действие - активира, оживява, дезодорира. Освен Балсам и Екстракт за баня, включва и твърда гъбка за ефикасно отстраняване на вроговената кожа на стъпалата. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 34.80 лв.
 • Крем - балсам с екстракт от невен Крем - балсам с екстракт от невен Съдържа екстрат от лековития невен - calen - dula, на който се приписва способността да пречиства, да помага при зарастването на раните и да действа стимулиращо върху горния слой на клетките на кожата. Прави кожата свежа, гладка, еластична и мека. Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 30.00 лв.
 • Крем Мелкфет с екстракт от чаено дърво Крем Мелкфет с екстракт от чаено дърво Антисептична мас за кожата на лицето и тялото - поддържа и предпазва - при акне, някои типове херпес и алергични реакции, изгарания, гъбични заболявания, ухапвания от насекоми, срещу които действа отблъскващо... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 28.00 лв.
 • Крем Мелкфет с екстрат от невен Крем Мелкфет с екстрат от невен Идеална защита за цялата кожа и по - специално за кожата на лицето, ръцете и стъпалата. Предотвратява напукването на устните, омекотява твърдата кожа на лактите, колената, петите, предпазва от студ и вятър... Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 30.00 лв.
 • Крем за лице с маслиново масло Крем за лице с маслиново масло МАСЛИНАТА - подхранва, гали, успокоява и предпазва !
  Маслиново масло, жожоба и витамин Е.
  Предпазва койата на лицето пт вредните влияния, UV лъчите и действието на свободните радикали.
  Предлага: Роял Сейилс Интернешънъл Цена: 14.70 лв.