Market.Omni

Този пакет ви дава възможност за ваш собствен фирмен сайт по форма, предложена от нас. Услугата е предназначена за малки и средни фирми.

Уеб адрес и собствена Интернет страница
Клиентите на услугата получават интернет уеб адрес от вида: www.firma.market.bg , достъпен от всеки потребител в Интернет. Удобен и ефикасен начин за да представите Вашата фирма. В него може да представите до 50 продукта или услуги.

Статистика
Ежемесечно ще Ви предоставяме статистика за интереса на посетителите на сайта към информацията за Вашата фирма и за всеки един продукт поотделно..

Постоянна актуализация и поддръжка
www.market.bg се актуализира непрекъснато. Винаги, когато решите да промените информацията, която предоставяте за Вашата фирма или Вашите продукти, ние сме на разположение. Можете да добавяте нови продукти или да редактирате текущите, да смените информацията за Вашата фирма или просто да коригирате цените.
Обработката и поставянето на информацията се извършва от нашите оператори. Чрез тази услуга получавате ефективно Интернет присъствие.С този пакет спестявате средства и получавате всички предимства на собствена интернет страница.

Допълнителни ползи
- Безплатно включване във фирмения каталог за периода на договора.
- За сключилите договор за период от 6 месеца - 2 седмици банери в www.market.bg и www.best.bg
- За сключилите договор за период от 12 месеца - 4 седмици банери в www.market.bg и www.best.bg